Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da je klasa igraca,zelim sve najbolje i da uspije u svojim namjerama...
pa onda i jeste za klupe bolje danigraju igraci koji ce ostati
lik najbolji igrac sarajeva rozman ga drzi na klupi protiv zelje da slucajno nebi dao gol zeljeznicaru ,sarajevo ga ne zasluzuje mali je igrac lige petice,mozda se i razocarao ovde
Pa igro je predzadnju utakmicu na Grbavici i im'o je fore da zabije 3 gola da makar bod izvuku.
Drzi ga jer zna da ide nazad,da se ne bi povrijedio opet
Rozman ga i drzi na klupi jer se vraca u Besiktas daje se prednost igracima koji ce igrati.Istina u novoj sezoni nece biti Rozmana ali vazna je sustina.
Najveca greska je napustanje Dinama ali babo poletio za trenutnim parama nauštrb kompletne karijere.
Jel ovo onaj što su mu roditelji izradili Mamića za usmeni dogovor i potpis profi ugovora pa mu karijera propala ko daMu u poderanim gaćama?
pokopao si karijeru u trenu kad si otisao u tursku...ko je od nasih ikad napravio igracki uspjesan transfer iz turske, imenuj jednog...ili iz rusije..
Ti jedva igraš i za Sarajevo
Moj Hasicu, presnost ima Kyremech dosao iz Jagodine-Surdulice, ucinak 0 golova i 0 asistencija a pojacanje? Odavno bezvrjedniji igrac nije dobijao vise minutaze, samo jos golman nije bio, od veznog, na boku sada opet u napadu?
veze ti nemaš
Covjek igrac Besiktasa, al nije dovoljno dobar Rozmanu, FK Sarajevu ni prvoj postavi.. Nismo mi bezveze klub, ne moze kod nas svako igrat.. hahaha
Ma pametan lik, idi ba vani, sta se ovdje imas kome dokazivati, da ti tamo neki krezozubi sudija soli pamet jer je korumpirani miš
22 mu godine, s onom bradom ko da mu je 32
Hasic odskace u nasoj ligi, ali ne toliko da bi bio siguran kako ce uspjeti u Turskoj. Razlika bi morala biti jos veca,
NAPISITE CLANAK O SINOCNOJ KRADJI SUDIJE KAZLAGICA. NAPISITE JADOVI KAKVU LIGU IGRAJU NASI KLUBOVI . JADOVI JADNI BOJITE SE VICE ZELJKOVICA... BIJEDNICI KORUMPIRANI SA KLOXA !!!
Zar nije on iz Banovića?Zar nije karijeru počeo u Budućnost Banovići?
steta mogao se otkupiti ugovor i oko njega i oliveire napraviti jak kostur ekipe ostaviti njega i brazilca ovo ostalo rastjerati od golmana pa nadalje jer tesko da cemo ovakvog mladog jakog igraca naci
Pa nije lud frajer u najboljim godinama da prelazi iz Bešiktaša u Sarajevo.