Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa koji qrc stavljaju na net vijest kad nista o njoj nepisu.a to sto je u kiosku sport cenatar marka onda mi ga ti kupi i posalji u cesku. da i da ga mogu kupit nebi ga kupio. radije cu citat novosti na sa-x.com(naj web-al u qrcu)
fino pisu ljudi od danas na kioscima,platiti 1km pa citati
ebo vas sport centar-Hasagić odgodio operaciju zbog Portugala, ovo samo naslov a cojek cita a nidje veze. goriu smo od hrvata, dabogda nas portugal nakanto i svi mi plakali. ibisevic je bolji od dzeke!!!!
Nad nama nebo ima da gori Draga braco i sestre, Molimo za malo paznje sve vas koji cete sa tribina Lisabonskog stadiona bodriti nase momke u odlucujucoj tekmi protiv Portugala. Zelja nam je da svi zajendo pjevamo i bodrimo nase momke i da na krilima sviju nas ostvare istorijski rezultat za nasu JEDNU I JEDINU, BOSNU I HERCEGOVINU. U tu svrhu BH Fanaticosi su obradili dvije pjesme koje su lagane i koje mozemo svi zajedno pjevati. U nastavku vam donosimo tekstove ovih pjesama i molimo vas da ih pokusate zajedno sa svima nama pjevati. Pjesma 1 Na svijetu jedna si jedina Ponosna, prkosna Ljubavi jedina Bosna i Hercegovina Na na na naaa Pjesma 2 Sha la la la laaaa Jedna Jedina Sha la la la laaaa Moja Be i Ha Melodije mozete poslusati ovdje. BiH do groba www.bhfanaticos.com
pa gdje je ovdje Keno u tekstu ovo je obicna reklama SPORT CENTRA
pipo pipo gdje ti je onaj muki