Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neve valjda u sarajevo nakon che, tamo idu ovi drugi golmani. nego sretno Asmire dobri covjece, gdje god da si i kakvu god odluku doneses.
Ako i Begovic bude drugi pa mi cemo imati reprezentaciju gdje niko ne igra u prvom sastavu u klubu
Kod Mourinha niko nije siguran...Begovicu potpisi,ja sam bio ovako blizu da odem iz Radnika u Zelju...Babo reko prihvati se skole...Jebaji ga sad..
Pa nije ti lose sad si legenda Radnika... :)
I Bubamare iz Pazarica molit cu lijepo,tu sam poceo karijeru... Radnik je bio otskocna daska...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto laže ovaj Harry , pa Pletikosa je tad potpisao za Tottenham i bio neki tamo treći golman
Pletikosa nije bio prvi golman nikako u Totenhemu , ima jedan nastup ... najvise se naigrao u Sahtaru i sad brani negdje u Rusiji mislim Rostov ili tako nešto
TREBA JOŠ MILJACKA PUNO GOVANA ODNIJETI DOK NETKO OD OVIH GOLMANA DOSTIGNE SLAVU I DOSEGE VELIKOG PLETIKOSE.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Glupi Bošnjo
Eto ti si direktor svemira.