Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitzfeld trebao si kojeg svicarca staviti u ekipu :)
hahahahah kraljuuuuuu!
racunaš li golmana (on je iz švice )
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
IZDAJICA, džaba sve. Inače, SP do sada nevjerovatno...
čuj tebe, nije izdajica, čitav život živi u Švicarskoj, naravno da ce igrati za nju, pa neće izabrati Bosnu samo zato što su mu roditelji tamo odrasli. I ja bi isto tako bio njemac da nisam se vratio kao mali u Bosnu.
ajd doći će i švica na red prvo messi pa onda dalje
Mladic i Kordic apaurin za mosnjake!!!
Jebi kevu nacisto
Popisam harisa seferovica
SMRT BiH !!!!!!! Zivjela Republika Srpska i Herceg Bosna!!!!!
Toooo Brate!!! Nece nama muslimani vladat! Ovo je krscanska zemlja!!! Dosta nam je dzamija i mudzahedina!!!! Zivjeli Heroji Mladic i Kordic!!!
Genocidas ccccc Evo nek glasa sada raja ko ce ti jebati familiju.. Ja prvi.. Ostali slijede poslije mene..!! Palac gore..!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IDEMO BOSNO IDEMO HERCEGOVINOOOOO ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ROKAAAAAAAAJ BEJBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. U KATARU SMO U KATARU SMO U KATARU SMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Grohotom se smijem grohotom
Hehehhehehehe smiješan si k'o Hrvacka reprezentacija, debilu :*
Izvinite al' malo kakite što vrijeđate momka. Njegovi su roditelji otišli trbuhom za kruhom, kao što bih nas sad otišlo 90% da imamo priliku. Hiljade naših ljudi živi i radi u Švici, Austriji i sl. Jesu li i oni prodane duše, jer su otišli gdje imaju plate, zdravstveno i dostojanstven život? Da, doći će Haris, Hamid, Mustafa, na šalter u Švici i gospođa šalteruša će u glavi misliti da je auslander, ali će ga sa osmijehom pozdraviti i uslužiti, a ovdje će borca, invalida bez nogu, maršnuti jer ona priča sa komšinicom Subhom na telefon. I fudbal je jedna vrsta posla. Sport u Bosni nema budućnosti, nema kruha. Što Džeko ne igra u Želji nego u City-ju? Što Pjanić ne igra u Sarajevu, što Ibričić ne igra u Jedinstvu? Zato što od klubova u Bosni nemaju kruha. I ovo malo što ih igra u reprezentaciji čini mi se samo euforija nosi, sve će to savez otjerati. Bravo Harise Seferoviću, igraj za koga hoćeš i gdje ti je bolje. Sanjani te ne smatraju prodanom dušom, bravo mačko :)
morala sam da ti odgovorim na komentar samo zbog ovih imena koja su me onako nasmijala,posebno komsinica Subha:-D
Gospodine OneTwoThree, nemeres ti nasem hajvanu to objasniti.Tebi kapa do poda za ovo sto si napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
onog bilica definitivno treba otjerat..muka mi gledat utakmicu kad on komentarise..
I vi stavite ovaj video, samo da se broji.. Pa gdje su svi golovi ili makar ovaj gol o kojem je rijec o naslovu ? I ovo je po ko zna koji put da se tako desava, samo napisete, a video nidje veze.
INDEX HRVATSKI IMA VISE VIJESTI O BOSNI OD OVOG USRANOG KLIXA. JEBOTE TITO INDEX DONOSI VIDEO KLIPOVE NASIH NAVIJACA IZ RIA, A KLIX NISTA?
On ce danas bit jedina balija koja moze da slavi pobjedu! Republika Srpska i Herceg Bosna veceras uz Argentinu!!
POPISAM JA OVAKVE IGRACE< CUJ SEFER HAHAHAHHAHAHA. OVAJ KAO DA JE IZ REVERVATA
Paradoks. Jedna od Evropskih zemalja, koja je sigurno najmanje naklonjena ljudima porijeklom iz drugih zemalja. Siguran sam da svi ovi "reprezentativci" igraju mozgom, a bogami i dzepom. Veceras ce imati priliku da vide kako se igra srcem i kako se "gine" za svoju jednu jedinu. Sto bi rek'o doktor Arslanagic.... "U zdravom tijelu, zdrav duh." ;)
nek jeni mene Bog pogledo
Gdje igraju nasi igraci, porjeklom iz BiH treba da ih bodrimo... Svicarska je nasa druga repka.... :) Nemoj da navijamo za njih samo kad su na godisnjem odmoru :D
kakav crni seferovic koga boli k za njega navijamo za rukometne zmajeve