Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ijedan naš igrač u formi, il svi griju klupe u svojim klubovima?!...
baš vala, i to što kažeš...
Višća jedini profesionalac
Hajd u Zelju da pitari poplave od muke!
Eto njega na Grbavicu sa Stevanovićem, propala imena.
medunjanin ubiparip čojk prevara sjedi kuci i gleda tekme a lova kapa sta ti je bosnjo covjece
ono sto je zanimljivo da je medunjnin bio jedan od najplacenijih igraca a i da je najbolju utakmicu odigrao u zadnjem kolu prosle sezone kada su u Brseloni izvukli 2=2 i tako zahvaljujuci tom bodu ostali u ligi ,i ocekivalo se da postane njihov vodeci igrac ali nesto se promijenilo ...
ili oni s njim...
Bujrum u Želju:)
Izbacit ga iz repke. Propao. U Dublinu bio kriminalan.
ganjaj kakav balkanski klub i uzivaj u rahatluku balkana
Kazove
Ne treba Harisu bolji klub, njemu treba klub u kojem ce igrat! Ne razumijem nikako njegovu situaciju kao ni Hajrovicevu. To su klase od igraca a minute u klubovima dobijaju na kapaljku. Pogotovo Hajraga kojem je kapaljka skroz zacepljena..
Jarane, to mi mislimo da su klasa. Ako su obojica bili u x klubova, a svugdje zavrse na klupi, onda ocito nisu klasa? Prevare od igraca. Igraci poteza, ali nikad nisu konstantni. Na nasu zalost.
Ako su oni klasa onda ti nemas veze sa zivotom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba travniku pojacanje
Puno srece zelim i da nadjes bolji klub ;)
Harise, super si igrac! Nije svaki klub za svakog igraca. Naci ces drugi, ako Bog da! Al daj jos barem jedan ciklus za reprezentaciju da budes tu!
Dzeko,Pjana,Zuka,pa mores i ti u Romu,Jos Kolasinac i eto BH Rome
Hare vrijeme ti je da se vratiš u Zelju.