Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanaca svuda po svijetu.Sretno Harise.
bravo harise samo naprijed !
Sretno Harise!!!
.... i molim cijenjenu redakciju da nam objavi da li je ovaj clanak sponzorisan??
de ba dijete drago, idi igraj se zmirke i skupljaj slicice ;)) hajd ovaj barem igra u nekom klubu, nije ko onaj Hajrovic Svicarac bez kluba, a igra za reprezentaciju.... SRAMOTA !!!
Svaka cast mali !!!
Kad stalno pisete o kvazi-fudbalerima koji imaju zelju da obuku sveti dres, onda mozete valjda napisati i clanak o sesanestogodisnjem teniseru Omaru Jasiki, jednom od najvecih potencijala tog sporta. Omar ima zelju da zaigra za nas, to je i javno rekao na FACETV. Trenutno nastupa pod zastavom Australije. Svi ovi kvazi-fudbaleri o kojima pisete ne vrijede ni pola kao sto Omar vrijedi.
Kome nije.
Sad se samo treba čuvat hrvatske...
I meni je san zaigrati za reprezentaciju BiH. Kome nije?
Sad svi hoce u Brazil sa BiH...
neka hoće. Ovo je prilika da privućemo što veći broj kvalitetnih igrača kako bi imali što bolju i kvalitetniju reprezentaciju
To i jeste način da se novi igrači privuku. Kako naša reprezentacija bude igrala bolje i ostvarivala rezultate, tako će i ljudi koji imaju bilo kakve veze sa BiH željeti igrati za domovinu svojih roditelja, djedova itd. Zašto Hrvatska privlači ljude koji su porijeklom iz te zemlje? Upravo iz istog razloga. Reprezentacija koja ima rezultate i daje perspektivu igračima koji igraju u toj momčadi.