Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' su to pustili BBB iz grckih zatvora? Ups... to se izgleda " kulturni" grcki nazovi navijaci porjeckali medjusobno. Hoce to ali koga ce sada okriviti? I to jos na bezveznom sportu. Kako su krenuli jos malo nece biti sigurno gledati ni kuglanje ili ritmicku gimnastiku.
Zeznutije nego na Kosovu 15. lipnja 1389 god.
Samo rokajte 👏
Sve ok navijaci ovo ono ali odbojke se igrali i ovakvi neredi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sve mi se više čini da ovakvi uzimaju utakmice kao izgovor da ispolje svoju agresivnost koja se akumulira u njihovim nerazvijenim mozgovima, primitivizam jednom rječju.
Sve to što dovodi do nasilja zabraniti, ili da prate na TV uživo je rizično.
Sve neki fini Grčki navijači. Jesu li opet krivi dinamovi navijači
Grci ubili svog, stoka se medjusobno ubija, al pokusavaju prekriti optuzivajuci bbb