Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smeće od izbora uvjek isti u nebitnim sportovima, a branimir crnogorac to gura veliki političar zamisli jadni mi i ovo naše nešto ne znam
Bravo "doktore" Crnogorac. Vidi se da je sistem "madjarskih tablica" doveo do laureata. Sta reci, Larisa Ceric po 18 puta. Slucajno je ti treniras. Da li je to "doktore" nauka sa univerziteta u Donjoj Lepenici - transparentno? Jeste kao i cinjenica da u skupstini ne znas procitati ono sto ti skinu sa interneta. I sve bi ove prevare, namjestanja, kupovine (diploma, mladih zena slabijeg imovinskog stanja, kojekakvih nagrada ) bilo OK, da barem znas da to sakrijes kako treba. Ovako, smijesan si crni "doktore" "profesore". Zadnje sto si procitao su Orlovi rano lete... i to nisi cijelu.
Jebo ja mater ako ovaj presjednik olimpijskog komiteta tj Brane Crnogorac a ujedno je njen trener,ne zigu ovu Larisu :D svake godine ona pobjedi,a i on se kiti na konto toga... kakva taktika sam sebi odaje priznanje za uspjeh bravo sosonu!
moje čestitke svim nagrađenima
sve je ovo sex
ko nije gay nek lajka.
Blago nama...:/