Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa ziva ,izgubiti na domacem terenu protiv jake Arabije ..heeh-- ja bruke..!
ja pan😂
e sad ce da se kaje sto nije uzeo bosnu kad je mogao
Vahazaki. Il je Halihawa? Dobra mu ta grupa, kako 2 iz ove idu, i jos treci u playoff. Nije fer. Ima jos jedna grupa, J. Korea i Iran, i oni idu prva 2 direkt. I treci igra playoff protiv treceg, i taj igra onda protiv 4. iz CONCACAF, opet lako, to je Honduras il Panama neka. Nije fer, FIFA pare to je to. A Afrika isto samo 5 mjesta, a timova i igraca, Alzir, Gana, Senegal, Nigerija, pa Egipat, Maroko, Gabon, Kameron, itd. Svi bolji od ovih, mozda 2 tima OK iz Azije tu su negdje. 2 najbolja
Pa Juzna Amerika, samo 4 mjesta i jedan playoff. ARG, BRA, COL, Chile, URU, jedan mora u playoff, a neki od ovih nece ni proci, ima jos Paragvaj, Peru, Ekvador, Bolivija, nije fer. Oni trebaju barem 5 i 6. u playoff, i daj Africi jos 1 barem. Kad su slabi slabi su tamo, sta ces. Daj Aziji 2 max, i 3. u playoff, ako valja proce. Dok ne pocnu igrati lopte Vietnamci i Uzbekistanci itd.
Kako si Vaha, imaš li daha ? Još jedna tekma na tebe čeka. :D
I to protiv Iraka i Tajlanda.
hejjj moj vaha, jes ti ovo nesta skržljalo, nista ti ovo nije lijepo rodilo. zaljevas li ti ovo? pa vidis bolan da ti se haluga ko lisiciji qurac savila.
WAHA ZELENAŠ
a daj cu uae bolje od Vahinih samuraja a
njemuje japan naprvom mjestu