Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne zna docekat nove trenere ili igrace kao Turci. Aferim braco, Vaha i zasluzuje takav docek.
ja znam i bolje dočekat goste,prikoljem pilence,ispečem ga u šporetu na drva,poslužim sa domaćim kajmakom i jogurtom koje sam lično gazala <3
Ponudis valjda i prasenje? <3
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kad vidim ove face na fotkama dobijem utisak da je Vaha negdje u serbistanu, odakle li ta nevjerovatna fizicka slicnost? Kad malo proucis karakterne slicnosti sve postaje puno jasnije.
Neznam ja ko se bratimio sa njima i prihvatio njihovu veru i obicaje al Srbi to sigurno nisu bili... :)
Ne znam ni ja ko je se bratio s njima, pitaj milicu i ostale snase koje su se masovno udavale za njih, neke iz koristoljublja a neke jer ih je otac dao na poklon, a sve su se karale s njima. Neke na silu ali vecina iz zadovoljstva. Znas li ti da je i dan danas u pojedinim vukojebinama u serbistanu normalno da se ponudi zena ili cerka gostu? Vidi se i po njihovom odnosu i postupcima koga su smatrali za bracu, serbistanu su dali autonomiju a u Bosnu su poslali vazala Latasa da pobije sve sto moze. Latas je sracko smradic aka pampers svoga vremena. U tom je pohodu ubio oko 10000 ljudi. Najvjernije sluge i vazali ste im bili vi, jer da nije vas bilo oni bi bili protjerani sa Balkana sigurno par stotina godina ranije. Jel ti jasnije malo? Mozes ti da prdis po klixu ali znaju se istorijske cinjenice. Izmisljate i lazete sami sebe jer mi ostali jako dobro znamo ko ste.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bh strucnjak, ovo bh strucnjak ono..dosta vise majke ti
Klix je bio u pravu. Vaha je dobio ponudu od jednog od najboljih svjetskih klubova o.O LOL U svakom slucaju, puno srece Vahi u novom klubu
ogladnio vaha
Jasta prvo na iftar pa onda dalje.... Aferim...
Trabzon? I ovo jedan od najbogatiji elitnih klubova u Europi?!
Izdajnik.
vahid vise voli pare od majke vijerujem mu da je danas postio ipak je dobio masan ugovor
Evo sta ce se desiti.nece sedogovoriti oko love,malo ce posvadjati i onda ce on potpisati sa mancester c.
Ako izgubi dvije zaredom..ganjat ce ga takodze..takvi su arkadaši..cccc
"Volim pare,zato sam tu,zato nisam odabrao da vodim reprezentaciju zemlje u kojoj sam rođen jer oni nemaju da mi plate,u dinamo bih sad opet potrčao samo da me mamić zovne,on ima da mi plati,čak bih trpio i da mi opet psuje mater balijsku i da mi opet spominje Srebrenicu,sve za pare".-Ovo si trebao izjaviti kad si stigao tamo smradu jedan izrodski.
Ti si obični konj, trenerski posao je kao i svaki drugi, za što bi trebao raditi nego za pare. A u Dinamo vjerujem da se vratio ne bi nikada.
Pa vidis da je dan, jos nije iftar - kraj posta
ceka se iftar. Bice svega malo kasnije
...braćo turci, nekako poprazna ta sofra...
Pa vidis da je dan, jos nije iftar - kraj posta