Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje ih ošamariti, aa Vaha? Obraza nemaju ne moš ih ni ošamarit!
moš ih po testisima
Nogom u guzicu, to im je obraz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vaha ovo je samar nacionalistima u vlasti koji se svaki dan trude da nas podijele i pricaju da nikad ne mozemo zajedno, evo im dokaza da mozemo i ovo je prvi korak ka unistenju nacionalizma u BiH.
Bravo Vaha !
Lako je biti general poslije bitke!! Sad su svi pametni!! A kad smo ih trebali, nigdje nikoga!!! Sikter bolan!
tako je vaha!
pa mogli ste napisati da je Burkina Faso pobijedila 3-2, kazem ja.
to vaha
Ej moj vaha boli politicare ona stvar je li mi prosli ili ne
Ni štapom ih tać samo dinamitom sa velike udaljenosti
ps: a sto bi se oni crvenili...pa zar nije jedan od njihovih "pripadnika"ministar tomato Emir bio u prvim redovima i u avionu i stadionu sa repkom! eto kako ce se oni crveniti! uzivat ce hladiti se brazilskim pivama a grijati brazilskim guzicama u ritmu sambe!
onda ih treba sto cesce samarat :D
...meni se nekako cini da ovo iz dana u dan postaje lakrdija...sad se repka više i ne spominje ni fudbal bez POLITICNOG TONA... ja mislim ... da bi mediji trebali izbjegavati vec i ovako ROKENROLIZOVANU POLITICKU ELITU SA REPKOM... za koji dan samo ce se o njima pricati!
i opet ce oni u brazil o trosku drzave a mi istinski zaljubljenici u repku mozzemo ga dudlat pred TVom
Kamo srece da ih to bar malo osvjesti.
a vidjet cete u brazilu lagundziju i radoncica