Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za blecak: dobro je bolan dosadan si vise, svakako to ovi ovdje ne shvataju, e bas si pravi blecak
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE_
mogu mislit urodhjenika kad ufati kurbana klat kraj bazena za kupanje he he he he he he ovim zelenim se cojek samo moze smijat.
Zato Arapi nikad nece osvojiti SP, mozete se moliti Bogu koliko hocete, no klempa, no fun;-)
Dobro je sto nasi nisu otisli na SP, vjerovatno bi cijelo vrijeme proveli gladujuci, nema halal-mesa, nema re-isa itd. Uostalom, ko zeli osvojiti SP, mora jesti sve, a klempu posebno, bez nje nema price.;-)
imaš od jedne komunjare halal proljev za ručak. Enjoy!
nabijem ih sve na ukrasnu biljku..kavijar i dimljena jegulja za glupace koje sline ne znaju obrisati fuuuj
nadam se da imaju dosta cleaning materijala da pociste kad se ove minderpuze isproljevaju od silnog kavijara...
Eh sto bi im ja ugodila.. Kod mene bi imale jaje na oko svaki dan :D
A svinjetina s ražnja za pot.ur.ice. Arapima svaka čast, a i Turcima.
dala bi im ja jegulje po zici-gu
Očekujem i javljanje četničkih i komunističkih komentatora koji svoj proljev prosipaju na bh. Webu.
Bolje da su kupili \"halal\" hranu kod Lijanovica