Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi 0od tebee
ma prno je on davno u carapu
Dobar igrac. Dobar tehnicar! Jaka ljevica! Nazalost to sve danas nije dovoljno. Jeste u Svici ili Austriji, ali nije u Njemackoj, Engleskoj ili Spaniji. Fali mu pregled, fali mu razumijevanje u taktiku i cini mi se malo i fizicke spremnosti. Nadam se da ce se probiti. Ali tesko. Mozda je za njega vise Francuska liga (od ovih jacih, i ako i smatram stepen ispod Njemacke, Spanije i Engleske) u kojoj je ovaj tip igraca jos trazen. Inace ce pasti jos koji stepen dole. Sto znaci opet Svica ili Holandija.
svaki put sam gledao utakmice werdera i njegove nastupe,osim u jednoj utakmici kupa nije igrao ništa posebno,ne trći puno,ne zalaže se a to njemačkoj mogu tako samo par igraća,žao mi je mislim da neće ostati dugo u klubu
nafurala ga raja a prosjek ili ispod prosjeka igrac od onog gola sto je sada ocigledno dao na srecu slovacima nista da uradi pamet uglavu radi i treniraj bilo je i talentiranijih igraca od tebe pa su propali zbog ljenosti zadnji primjer ben arfa
ma nije on postigao gol Slovacima na srecu. On jednostavno ima jaku ljevicu i kao tehnicar sigruno da je dobar! samo sto to u ovim jacim ligama vec odavno nije dovoljno. Izet nema razumijevanje u taktiku nit ima pregled igre (nonstop glavu dole).
Koga Mancini uzme pod svoje taj zamrzi loptu i ulijeni se ko Crnogorac.
Samo polako Izete,treniraj i radi a ostalo ce doci samo po sebi. Ima u tebi dobrog materijala,samo sabur
Ma nista od tebe realno.. Samo pricas a nista nisi pokazao kao igrac koji itekako ima previsoko misljenje o sebi...
Izuzetno lijen igrač.