Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mladog igrača je bolje igrati za male pare nego neigrati za velike pare. Novac je zlo nogometa, zadnjih 10tak godina.
po mom mišljenju bolje da je otišao u neki tim, tipa herenven gdje bi igrao i razvijao se, ovako idu mu godine a ne napreduje, valjda bude bolje, sretno Izete
Hajde ba Izete,i Slino Sven je zadnji vezni,Amidza reko na televiziji,pa opet igra u napadu.Snadji se Izete,nije ti niko kriv sto nemas Amidzu medju trenerima.
Pa sta trazis onda u Werderu?
Izete, propao si ko Grčka, nažalost.
"Izet Hajrović se nije najbolje snašao u Werderu iz Bremena." Pa u kojem klubu se nsašao? Moramo biti iskreni i reći da je nije uopšte kalibar za reprezentaciju. Ja vjerujem da i u našoj Premijer ligi kakva god je, postoji barem jedan ovakav igrač.
ovaj zabio onaj jedan slučajan gol i to mu je skoro sve što je napravio u karijeri. ihhihihi.
ma jebe mi se je li bio slucajan go ili ne, ali da ga ne dade, nikad ne bismo otisli na svjetsko ... Vjecna ti hvala, Izete!
Ne očekujte čuda, ali ako znate engleski jezik i imate višak vremena, ovdje možete zaraditi oko 50-60 maraka mjesečno gledajući reklame i ispunjavajući ankete. Registracija se NE plaća: http://csl.ink/o7y
klasicno krilo vise ne postoji....danas mozes biti ofanzivni vezni al sa zadacima u defanzivi. ruku na srce, tehnka ti je dobra, al se u taktiku ne razumijes. i spadas pod one igrace koji trce sa pogledom samo na loptu.....
Mozda da se malo drskije boris za svoju karijeru i na terenu
Moj Izo kažeš, da si krilo i da Werderov sistem tega nema. Pa koju đoku moju si onda podpisao za Werder????????
Menscini da si ti baksuz dragi Izete.