Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a 24% BIH dobilo siptare u stolnom tenisu i tako napravile najveci uspijeh u svojoj sportskoj istoriji !!!!.....hahahah
Napravili ste od ovog Ibricica neku igracinu,.... vidio sam protiv Francuza kakva je igracina, kao i vas dijamant Dzeko....smece !!!
jadan mali hajducic,uvijek neki nedosuđeni penal,a da niste napravili prekid dali bi pet golova...moš mislit,shvatite da ste napokon igrali protiv boljeg od sebe,to i sami znate,ali istina boli...
@Senade,slavis pobedu Turske protiv tvoje otadzbine.Mogo si nesrecan covek.A jos ti deda cuva ikonu koju je dobio od svog dede.Provociras novog Njegosa.
Slavlje u N.Pazaru poslije utakmice : Turska - Srbija : http://www.sandzaklive.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=1569:u-novom-pazaru-se-slavi-pobjeda-turske&catid=35:nba&Itemid=89
moguce je brate...jer si na portalu sa-x...a ovdje je sve moguce....ustvari, ovdje jedino nije moguce da neko sjedne i napise normalan tekst jer ovo je jedan i jedini www.sarajevo-x.com portal
U 42. minuti ekipa Vahida Halilhodžića dolazi u vodstvo golom Sammira na asistenciju Badelja. Pritisak Hajduka se nastavio u nastavku utakmice. U 59. minuti šut Ibričića odbija Kelava, gužvu koristi Sharabini i postiže izjednačujući pogodak za Dinamo. kako je moguce da neko vodi 1-0 i onda izjednaci na 1-1 ta ista ekipa?
...ima, budala ima svugdje!
..ja sam srbin iz bosne i dalje volim ZVEZDU .. imali takvih primjera jos ?
Bravo VAHA drago mi je zbog tebe za ovaj rezultat,mada sam nekada bio zestoki Hajdukovac.
Moj stari Hrvat pa voli Velez.
U gradicu Koceljeva zivi navijac Hajduka,naravno Srbin,kome je nadimak Surjak.On se nije odrekao decacke ljubavi,belog dresa.Ima li slicnih primera u Splitu,Zagrebu,Sarajevu?
na žalosr jedino u Sarajevu nema \"zemaljskog\" prijema HTV signala pa smo i dalje uskraćeni za gledanje sporta na HTV-u, bez obzira da li se radi o HNL-u ili prvenstu u kajaku i kanuu PS. pitanje za RAK, koliko su od Sarajeva udaljeni Visoko i Kiseljak?
nije nam dosuđen penal na anasu, a u drugom poluvremenu da torcida nije pravila bakljadu dok je hajduk stisnuo dinamo sigurno bi pobjedili.