Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padoh na kladari muma im bem je...
Hajdukova igra je veca prijevara od one “Mirsada je udaljena 2 KM od tebe”
Sto neko rece otkako su skinuli petokraku sa grba nisu nikad nista osvojili. Najveci lozionicari na balkanu. Drazi mi je Dinamo postao.
Pocetak sezone euforija, ovo je nasa sezona. Na kraju treci. Onda ljeto, opet euforija i ispadaju u prvom pretkolu euro lige od nekih levata. Tada kazu, sljedeca sezona je nasa, i opet isto. Tako zadnjih 25 godina. Cirkus od kluba postao.
Redakcijo, koga to interesuje??? To je liga iz druge drzave. Zasto nas ne izvjestavate o utakmicama u Makedoniji ili Sloveniji ili Litvaniji??? Koga ovdje interesuje Split???
Zahiragić je svako ljeto u Splitu!!! SVAKO LJETO ;-) E sada ako si SDA-ovac onda bi možda i tebe trebalo barem malkec interesirati 😜🤣
Ne seri mladicu
I kad gube i kad tuku uvik vjerni svom 'ajduku!!!!!
ajmo bijeli ale