Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka tebe u realu,al nemoj u repku vise
Otisao covjek da " vidi hajra" u madzarsku
vise medijske paznje ali i paznje selektora zasluzuju svi mladi igraci koji igraju u nasoj premijer ligi jer su svi talentovaniji a ovaj je vazda bio panj i nikad mi nije bilo jasno ko ga je gurao
nije on bezveze u Sarajevu igrao,a nadimak mu još šejtan,hahahaha...
propo ko otoman..tone sve niže i niže s konja na magarca
Hahaha Hajra vidi!
Ima li mi mržeg kluba od ovog, nemogu ni ime izgovorit..
Sljedeće sezone u Sarajevo dolazi, pa ni tu neće uspjeti, pa ode na Istok...
Napravi spomenik Safetu dok je jos ziv i zapamti koliko si mu zahvalan. Poslije Madjarske mozes u Albaniju ili kod nas na kukuruzista premijer lige,otpad od igraca.
Sretno Anele. Videoon je dobar transfer. Suljicu isto cestitke za drugarsku pomoc. Dobar primjer.
I jel vidjela Hajra? :D
Koliko ga god vi ponižavali ali on je meni naš najdraži reprezentativac - jedini na svakom meču pjeva himu ``Jedna si jedina˙˙ svim srcem, ok ostali gledaju u pod ili češu jaja
ovi*
Pa i pjeva je zbog takvih kao ti, što padate na jeftine patriJotske fore. Igrački je kar'na, al' ono bukvalno. A za pjevanje uvijek može da se oproba u Zvezdama Granda!
hrvati ovih dana potpisuju za juventus napoli liverpool chelsea a ovaj za mađare hahahaha
Da im nema Mamica igrali bi oni po kazahstanu
ovo je realno njegov domet,dečko je čula klasa igrača,nepravedno ima ima jeste ispred cimirota
Joj ovog Hadzića kad vidim,ne znam sta da mislim.