Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to kralju
a sta da te zvao dosad austrijski selektor????
naravno da je ispravno moj hadzicu..samo za bih
Vas pola je prodani dusa ... momak ima želju da igra za svoju domovinu viga pljujete ... daje pristo da igra za Austriju pljuvali biga isto .. viste IZDAJNICI ...
Anel Hadzic Alter: 22 Jahre Position: Mittelfeld Marktwert: 800.000 € http://www.transfermarkt.de/de/anel-hadzic/profil/spieler_51311.html
\"Babin\" iz Kladuse za repku, pa onda Babo za predsjednika!!!
@Miralem79 Ma jebacemo im i nene ako treba.
mzda si i dobar, ali si malo prepotentan. za mjesto u repki se moras izboriti kralju...
spremi 5milja ako kontas za nas igrat
1. Momak je rođen u V. Kladuši, a u Austriji je odrastao. 2. On je 1989. godište, znači ima 22 godine, i karijera je tek pred njim aBda. Normalno je da osjeća nešto prema Austriji, u kojoj je odrastao, koja mu je dala \"kruh\". 3. Pa kad ga nisu zvali naši iz Saveza u mlađe kategorije (momak je pozivan u U-20 i U-21 tim reprezentacije Austrije / igrao za U-21 tim Austrije 1 put), normalno da je razmišljao da igra i za Austriju, kao i mnogi potencijalni reprezentativci... 4. Ali, ako ga nije pozivao Savez u mlađe kategorije, jeste ga Sušić (ili njegovi pomoćnici) kontaktirao, i rekao je da bi igrao za BiH, a ne za Austriju. 5. Momak je izjavio da neće da igra za Austriju jer oni gledaju samo klub u kojem igraju igrači, a ne kakve imaju kvalitete. Zato se on DEFINITIVNO odlučio za BOSNU I HERCEGOVINU!!! 6. I vjerovatno će na ljeto, ako ne i na zimu, u drugi klub (Palermo, Koeln). Ugovor mu ističe na ljeto, i nije budala da ga produži, ako ima te dvije ponude.
hajd\' ne laži...da te zovnu austrijanci,ti ne bi...a za nas bi...niko te niđe nije zvao...nađeš nekog novinarčića da ti diže cijenu...stidi se svojih predaka koji su, očito, naši ljudi...
toooo Bosanciiiii,prvo Dzeko kloc pa se sada kunete u njega,hhaha,nema gore vrste,sta je? krivo vam svima propali fudbaleri sto vi nemate ovu mogucnost a?hhaha zalosti.
ma sto tice naroda u bih ni ne moras igrati , ti dok si cekao 2 god . da te pozovu u austrijsku rep. i vidis da te nece niko ti onda ajd idem u bosnu , a i ti da si ista dobar tebe bi austrija pozvala ,zato Susic ako je ista pametan nece te ni zvati !!!
dobar igrac koji moze igrati sa obe noge , igra na pozicijama DM/CB , vrijedi 4,5 M eura . kvaltetan , mlad i perspektivan igrac ,_Rahima je na odlasku i spaha ima godina kao i papac . vrijeme je stvarati mladu i perspektivnu repku .
Ima samo jedna greska, decko nije mislio na naredni ciklus kvalifikacija nego ce nam se pridruziti na pripremama za Euro nakon sto izbacimo Portugal.
Uglavnom ovakve komentare imate dok jos ne znate nista o njegovom kvalitetu te da li ga je ko zvao ili ne,no promjenit ce te vi to misljenje njegovom dobrom partijom da li u timu ili u repci,svi ste vi prevrtljivci
pa eto nesto sam i ja razmisljo pa sam odlucio i ja sebe da pozovem u reprezentaciju. Ja jedini poziv od amera sto sam dobio bio je na sud. Al safete slobodan sam....koji bibac ovaj Hadzic sam sebe pozva kobiva on odlucio...nisi ti odlucio nek te Austrija nece pa ti velis mozda me ovi hoce...al s.a.l.gija prvo si ceko Austiju pa kad oni nisu sad smo i mi dobri...mars s.e.lj.o.