Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kada nebi bilo utakmice nego ovako po tvrdnjama da dokazemo da smo pobijedili bilo bi lakse. Al eto sto kaze svijet ako ces dalje moras se dokazati. Pa pustite pustu pricu nego prihvatite davanja golova. Jer fudbal je prost ko vise golova u 90 da taj je pobjednik i ide dalje. Sve drugo je pusta imaginacija i da ne kazem laz.
Hadžić, Cocalić i Medunjanin: VRHUNSKE GENIJE....ipak dobro sto ste nam rekli da samo pobjeda dolazi u obzir. ja mislio moze i 0:1
Jesu li složni i ostali ili samo njih trojica?
dobra ti ta!::))
ma sta vam je ljudi, ovdje je i poraz dobra opcija
ima jos utakmica:)
Dabogda s lezernim pristupom...
Pobjeda i samo pobjeda, sretno momci...
Odkud ovaj Hadzic medju fudbalerima :)