Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto će proći kao i svi dosadašnji treneri.
ovo je iz prve ruke vijest. Klix ima neku malu koja ja bliska Abramoviču.
Ova je vijest data eksluzivno za klix. Nisam jos nigdje drugdje procitao. Svaka cast, ne znam kako, ali prvi ste je objavili.
KAO DOŠO NOVI STRUČNJAK I SAD ĆE CHELESEA KRENUT FURIOZNO, A DOTAD JE IGRAO MIZERNO KAO DOŠO NOVI STRUČNJAK I SAD ĆE CHELESEA KRENUT FURIOZNO, A DOTAD JE IGRAO MIZERNO KAO DOŠO NOVI STRUČNJAK I SAD ĆE CHELESEA KRENUT FURIOZNO, A DOTAD JE IGRAO MIZERNO KAO DOŠO NOVI STRUČNJAK I SAD ĆE CHELESEA KRENUT FURIOZNO, A DOTAD JE IGRAO MIZERNO KAO DOŠO NOVI STRUČNJAK I SAD ĆE CHELESEA KRENUT FURIOZNO, A DOTAD JE IGRAO MIZERNO Zna se ko je kriv ! PEDRO !! NEka izvisi ! :)
kratkorocno je ovo ok rjesenje jer niko od top trenera nije bio ni slobodan u datom momentu, jedino Ancelotti ali po mnogim natpisima on je dosta blizu klupe Bayerna tako da je ova odluka uprave Chelsea logicna da zavrse sezone u prvenstvu kako tako, a mogli bi opet u LP-a da iznenade sve slicno kao i 12' kad niko nije ocekivao da ce Di Mateo ih odvesti do trofeja
Da nije otjero doktoricu Celsi bi bio prvi
Sta moze jedna zena u fudbalskom klubu promjeniti koja ne vrijedi ni 0.00001% koliko vrijedi Hazard naprimjer! Zene su svijet mjenjale a ne jedan fudbalski klub, ni sa njima ni bez njih! :)
Haha sto posto
Valjda Abramović zna šta je uradio sa reprezentacijom Rusije (polufinale Evropskog prvenstva 2008). ne mora značiti da je ovo dobar pokazatelj kvaliteta.
nema hljeba ni od njega...
S onakvom ekipom bi se tesko ko proslavio