Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, koja glupost :D pa abramovic bi sad iskeshio 100 miliona funti za titulu, da je moguce :D hahahaha jao jao izjave
o čemu, nego nepismeni novinar portala Klikstoris.ba . Sto puta smo vam poručili da nepišete nebulozne članke, i da ne dajete polupismenim novinarima koji i ne znaju koliko traje jedno poluvrijeme na fudbalskoj utakmici. Al jok, vama je samo da se ukrade i prevede članak i da se nabije kvota.
a za 500. miliona bili bilo moguce ha sta mislis ti pod sifrom svasta, prvi komentar. hehehehhehehe
KO JE JE NAPISAO OVAJ NASLOV, DE SE MALO UOZBILJITE VI IZ KLIXa.ba cuj prizeljkivo... ludnica
Ne mogu da vjerujem da ovakvo nesto moze neko da izjavi! Ne polaze abramovic nikome racune,moze da otpusti bilo kojeg trenera.
Nije on glup, on daje ovkve izjave planski, za ovakvu izjavu on je inkasirao novac, i to je sigurno. ovodje je samo pitanje kojem je lobiju odgovarala ovakva izjava.
jah bas - covjek koji je spisko milijardu eura u nista samo radi zaebancije - bi bas prizeljkivao propast svom klubu.... mozda jest oligarh i tajkun ali je bar spisk\'o lovu jos negdje da se i jos neko opari.... mozda je oligarh i tajkun ali eto - emotivno se vezao za klub przeci lovu u njega k\'o u vatru i na tome mu se fakat divim....
Vrlo moguće, ionako imaju previše ovakvih trofeja tako de ja ovo manje-vise, a nije ni nesto para ulozio tako da ne treba zalit
Koji glupan ovaj Gullit, haha, cuj prizeljkuje poraz u finalu LP kako bi mogao otpustiti trenera koji je postavljen kao privremeno rjesenje i kojeg ionako moze otpustiti kad god pozeli. Imamo glupost dana, definitivno.
pa vala ovaj gulit i ne izgleda bas inteligentno kad ga cojek nako pogleda. sta\'s drugo ocekivat od pavijana,
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Sto mogu ljudi kenjat pa abramovic bi sve dao uzme titulu pravaka evrope, a ako hoce da mu da otkaz dace mu bez obzira na sve
Gluplju izjavu dugo nisam procitao.
nek mu da pravo su odvratan klub
Idi0tski clanak, Abramramovic je opsjednut LP i njegova velike zelja je da napokon digne pehar prvaka Evrope. Napisati da zeli poraz u finalu je krajnje $#%&#.
hahhaahahahahaahah, brate mili idragi, ja nebuloza