Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
David rutta Govnar, Pljuc
Kako je ovo iritantna muzika za uho malo je reć', a i Balkan pun ovakvog smeća od muzike. (ako ovo možemo nazvat' muzikom uopšte)
@gotiva_ba Pa da, turbo džigera vlada (tj. turbo iritantna muzika), bilo to na našem jeziku ili stranom. 80% komercijale ti je smeće od muzike, bilo to naša ili strana. Guetta je imao dobrih stvari dok je radio sa pločama (to je bila muzika), posle toga mu je sve čista komercijala i biznis tj. lova.
Pjeva Guetta The world is mine, kaze mi Chuck Norris: Decko, kako mislis svijet je tvoj ???
pre-umorni, pre-iskoristeni igraci od manijakalne trzisne sezone ....jedva cekaju da trce ponovo dzaba.... sve je ovo vec davno izgubilo svaku draz.
jao, drhtat ću od uzbuđenja do petka
GARA GARA GARIŠ LI SE SADA KOŠTO SI SE GARILA DO SADA GARA GARA GARA GARA GARA GARA KOŠTO SI SE GARILA DO SADAAAAA IIIIIIIHHHHHHUUUUU OJJJHAAAA
hahhaaha ova slika je presmijesna
...taće ba geta, vidi sestre što peva i izgleda :) https://www.youtube.com/watch?v=laQu-FLMfXY
A MI NASTAVLJAMO DALJE ZA TRI BARABE U COSKU IDEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOO Lazes zlato, lazes duso lazes vjestice lazes tvojim slatkim jezikom kurve svetice Medeno, sve mednije kobno k'o sto niko nikog lagao nije Postoji milion nacina da te ostavim ali ne postoji nijedan da te prebolim Ja sam crn sedef za tvoje uho ja sam ludak od marcipana, duso O, bice mi zao bice meni zao, zao uzet ce je drugi uzet ce je moja biti nece Pjevaj, duga je iznad tebe pjevaj, Bog je dana