Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije 2-3 mjeseca je imao 270 miliona eura na raspolaganju. sada ima 100 mil funti (150 mil eura, ako se ne varam)!! to su obicne spekulacije medija. nema od toga nista. u njem ligi postoji osim trenera i menadzer ekipe, odnosno sportski direktor. u bayernu je to matias samer i on kupuje igrace u saglasnosti sa trenerom i nadzornim odborom, a trener bio to haynkes ili guardiola ne moze nista sam odllucivati. :)
dati 50 miliona za igraca na cijoj poziciji noze igrati lahm. nevjerujem. a imaju i alabu koji vazi za najvece talente evrope. bayern sada igra sezonu iz snova i vjerujem kako ce daleko dogurati. prosle godine su iskesirali 40 milion za martineza jer su bili ljuti sto nisu osvojili dvije godine zaredom bundesligu. ove je godine uzimaju 100% vjerovatno i kup. tako da nece ici na skupa pojacanja. a ovo sto pisu mediji je glupost ni jedan trener bayerna noje imao budzet kojim je mogao raspolagati kako hoce. svaki transfer se dogovara sa hoenesom i ostalima i kada oni daju zeleno svijetlo sami idu u pregovore. guardiola je dosao samo kako bi unjeo malo brzi i atraktivnjiji stil igre u bayern a vrhunskih igraca ima na pretek.
Kako neko ovog diletanta moze porediti sa Fergusonom ili Mourinhom. Kakva je to umjetnost? Dodjes i izaberes najbolje igrace i fol menadzer.
sta on sad ima da kenja,kad dodje na poziciju nek onda sere
Divi pepa kezualca, stone island se fura.
Nema sanse da Bayern toliko para potrosi, jedino ako prodaju nekog dobro, mada je izvjesno da bi mogli otic i Robben i Gomez, za koje bi mogli dobit nekih 50ak miliona €
ovo je izjavio samo da ga real vise para plati!!! to je isto radio dok je bio u Barceloni
Jedan od razloga zasto volim Bayern i navijam za njega upravo je suprotna ovoj vijesti koju sam procitao. Trenutno igraju najbolji fudbal zato sto im se dopustilo tako a kada Pep dodje moraju s njim doci neke zvijezde i neke igracine koje ce uzeti mjesto mladima.