Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas bezveze sto su se zatvorili, trebali su im omoguciti nesmetan prilaz golu...
Je li bio Moyes na utakmici? Ubili ih ljudi, rasturanje na kvadrat.. Robben se smije, promasio.. U Minhenu ce biti ubijeni, skuhani, pojedeni, i provareni. Smijesna ekipa, otkud u cetvrtfinalu to mi nije jasno..
Samo mi nije jasno kako su ti dali toliko negativnih ocjena, pa nije valjda da misle pojedinci da futavi ManUTD moze nesto postici u Minhenu.. to je smjesno.. Robben ce dati dva samo..
Filonik - ili nije bio ili ne vidi .... Najzesce je sto pljuju po Celziju i njegovom parkiranom autobusu , a rade isto , ako ne i gore ... Onako igrati kod kuce je sramno !
"Nije lako kada se protivnik postavi kao United u ovoj utakmici i zatvori vam prostor" E tako je Barci svaku utakmicu
cuj united se zatvorio,pu stvarno si kreten kako i izgledas.
Po ovoj slici, čovjek bi pomislio da je Moyes pušta vjetrove. Da ne kažem prdi.