Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li iko onom debilu objasniti (PEP) da se ne boduje umjetnički dojam nego ko da više golova.
Franc Bekenbauer " Dobro smo prosli "
zvanicno Chelsea vs Real Madrid u finalu
U prijevodu: Ponosan je što je momčad napadala jalovo i što je zadnjih 15-ak minuta djelovala izmoreno, a vjerojatno uzrok leži u broju prekomjernih(da ne kažem uzaludnih) dodavanja. Gledano s pozitivne strane Bayern je imao posjed lopte i lopta nije počinila suicid. Od prošlosezonskog moćnog stroja kojem nijedna ekipa nije mogla fizički parirati napravio je bezidejne beskičmenjake.
Garant je zadovoljan,nisu po golu opucali.
hehe et ti da imas ne bi pisao gluposti majmune jedan
i ja bi bio zadovoljan kad si mogao primiti 3 gola
Naravno da si zadovoljan,imala mu je ekipa veci posjed i vise pasova.
Da je Bayern igrao onom taktikom kakvu je koristio Jupp Heynckes pregazili bi ovaj Real,,,,,,,,,vratite Heynckesa!!!!
Običan pozer.Bayern je lani bio najjači klub na planeti,kad ga je vodio onaj did Jupp.Sad mi to liči na onu izreku,traži kruha preko pogače.Bayern je po mom mišljenju ,ove godine dostigao svoj maximum i neće više boda uzeti.Yebla ga tika-taka.
Finale: Atl.Madrid-Real Madrid :)