Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karma is a bitch...bad bitch...
Dokaz kakav je stručnjak,hahahahahahahahhaa.....
Sve receno. A s igrackim kadrom kojim je 'genije' raspolagao na Nou Kamp-u cu i ja pokupiti isto 'ordenje'. I znao bih, za razliku od Guardiole, cijeniti fudbalske sposobnosti jednog Zlatana Ibrahimovica. Trener u rangu...Husrefa Musemica. Brat bratu.
Najveca prevara od trenera ikada. Otjerao Harta koji je strasno dobar golman zato sto mu treba golman koji ce biti "treci bek". E dobar mu je treci bek. Pravi je strucnjak od trenera. Najveca prevara ikada. Samo sto je imao srecu da je uvijek bio u klubovima koji su bili na vrhuncu moci. To sa Cityjem bas i nije slucaj.
Hart strašno dobar golman,poznat kao rupa,izubiomjesto u početnih 11 engleske
Losu taktiku protiv Barce ima totalno.. Forsira jednu vrstu igre tzv tika taka koju protiv Barce ne mozes igrati nikako jer su oni tu doktori. Tako se i s Bayernom obrukao protiv njih. Nek se ugleda malo na Simeonea, on zna kako s Barcom :D
Bilo koji pokusa napasti barsu primi min. 3 gola...barsa se moze samo taktikom dobiti ili na srecu...sto se tice taktike jedino je Simeione moze postaviti!
Dosao u Barcu imo sklopljenu ekipu, dosao u Bayern sklopljena ekipa....eh sad ga duva sa City-em....300 miliona da mu Sejkovi daju od City-a ekipe nema.
dosao u Barcu i bio trebner drugog tima,otjerao pola prvog tima kada ga je preuzeo, prebacio pola drugog timau prvi, o čemu pričaš klinac? Dosao u Bayern, podmaldio ekipu,koja će zajedno igrati sljedećih 10 godina. Kimmich, Costa, Koman, Tiago . . . ostavio iza sebe strašnu ekipu koja ćeigrati i sad kad su Robben, Ribery, Lahm, Schweini, Alonso svoje skoro isprdili i broje zadnje dane karijere
A sta si ti postigao u zivotu da njemu mozes reci nesto?
Toliko o njegovim kvalitetima i da je najbolji. Prije bih ga nazvao lucky one.
DOBAR JE MEMO