Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi boziji...nema tako vam je mi smo vam hrvatska kolonija i ništa više...pa i slovenačka i srbijanska ako radite u privatnom sektoru...vjerovatno ste skontali da su sva sjedišta stranih firmi u Ljuljbljani i Zagrebu i onda predstavništva predstavništva otvore neke pozicije u Sarajevu... i to zaposle minimalan broj ljudi...ne daju im skoro nikakva prava i samo muzu iz drzave žalosno je da cak tako pojedine firme na desetine miliona samo iz BHTELECOM... da ne idemo u detalje ko su ... tako isto KLIX je produzena ruka hrvatskih portala...on samo plasira hrvatske vijesti što mu olakšava...ne treba zapošljavati ARMIJU STRUČNJAKA, NOVINARA, LEKTORA itd minimalna radna snaga, minimalni troškovi- ogromna dobit!
\"Išao je od igrača do igrača, zagrlio svakoga i VALJDA zahvalio na svemu.\" HAHAH kraljeva xD
Pa ti kao da od juce citas klix, pa nemaju ni lektora a ni prevodioca, a hvalse se posjetama citatelja.
Znaci ovdje i na index.hr-u isti clana u rijec!! Smijesno pricat
volim te sarajevo
Na prepunom Etihad Stadionu na Grbavici trazila se karta vise. Svih 5 hiljada gledalaca skandiralo je novom pobjedniku \"Kupa 3 Predsjednika\".
Majstore hvala ti za sve, uvjek ćemo te pamtiti, preporodio si nas, učinio si nas najjačima na svijetu, svi nas se boje upravo zbog tebe. Hvala ti majstore i gdje god da odeš želimo ti puno sreće osim u slačuju utakmice protiv nas :)) Majstore nad majstorima !!