Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne navijam za barsu i drago mi je vise da su ispali ali ovog covjeka cijenim pravi je gospodin i gospar nema dalje ...
JEDNOM GOSPODIN,ZAUVIJEK GOSPODIN! I KAD GUBI ČESTITA PROTIVNIKU,A NE KAO ONA SELJAČINA MURINJO! OSVOJIO JE SVE,EMA VEZE ŠTO NEMA TROFEJA OVE GODINE,SVAKA ČAST PEP
Mislili papci proci na guzove :)
budi ponosan kad barca gubi , jer ako nisi ponosan kad gubi , nisi ponosan ni kad pobjeđuje !
Kod rezultata 2:0 što nisi rekao igračima da stanu na loptu nego si navalio ko sivonja da utrpaš treći gol.Goni se i ti i tvoja blještava ćelavica.TI SI KRIV jade ćelavi.Mrš iz Barce!!!!
Iako ne volim Barcelonu, postujem Guardiolu i kao trenera i kao covjeka. Koliko je ova njegova izjava korektna prema Chelsiju i koliko on postuje protivnika. Svaka cast!
Barsa je procitana sve idu kroz sredinu,sinoc je Celzi znalacki prepustio bokove i vozdra TIKA TAKA....a sudije im nisu vise mogle pomoci kao ovih 5god do sada.....HALA MADRID
messi je dokazao da je pravi carobnjak izasao na teren, a nigdje ga :D
valdez ti je s.j.e.b...o koncepciju i protiv reala i protiv celzija... mijenjaj golmana
Gospodin!!!
ne znam sto se pljuje toliko po mesiju, jer pazi ovo, svi vele najogori bio sinoc, a opet cojek imo asistenciju.
...da da Barseloni uvijek se sudi \'\' profesionalno\'\'.... djes sta ima
Razumijem frustracije fanova Reala i dr. kada je u pitanju Barca i Messi . Obično za analizu se uzima učinak u zadnjih deset godina .Gospodo analizirajte i onda komentarišite . Čitav fudbalski svjet je zadivljen igrom Barce u zadnjih pa hajmo reči desetak godina a da sam znao da če ove godine Real uzeti nešto od trofeja bilo mi je jasno kada je divljak Pepe onako mučki gazio po ruci Messija i to je prošlo nekažnjeno a sinoč su Turske sudije pokazale kako se profesionalno vodi meč.Naravno ko voli divljaka Pepea i narcisoidnog Ronalda pa i takvih je ljudi u svjetu i imaju na to pravo , ja volim Barcu , Messija i sretan sam što hvala Bogu takvih ima mnogo. I još nešto , žao mi je bivšeg trenera Čelzija Vilasa Boaša kojeg su sad je to očigledno \"plačenici\" Lampard i društvo opstrurali u radu .Ima boga vratiče se to njima i to vrlo brzo . Naravno , fudbal je i interesantan zbog toga što svako svakoga može da dobije a to je u stvari prava vrijednost igre .
ja bih zamolio da nevrijedate najbolju ekipu na svijetu, ako ste gledali utakmicu vidjeliste da i stoperi barse igraju u napadu mi smo igrali sve je ok, ali nemozes dati gol igraca na golu svu su bili u 16 metara, nemoguce je pobjediti,messi=63 gola nije to malo bit ce bolje, nista strasno spasili su se stativama i preckama i nasim promasajima. previse je srece doslo do chelsija jednostavno vratilo im se ono iz finala kada je ronaldo promasio penal za manutd.
protiv Milana sudija im je poklonio penal...nema ekipe u Evropi kojoj sudije lakse sviraju penale...i opet sinoc penal, sreca pa ne moze svaka uci... ali realno, fudbal se srozao ako gledamo sinocnju igru engleza, ono je prestrasno za fudbal, jedna ekipa koja igra i druga koja jeedva ceka da se rijesi posjeda lopte...izgledali su kao prave pi*kice do su se branili... naprijed Bayern!!!!!!
po tome je barselona jadan tim koji cijelo vrijeme napada tim sa igracem manje i ne mogu da daju gol vise
Ma Messi je obična kar.ina od igrača. Odmah da kažem da navijam za Borussiu tako da znate da nisam Realovac u početku. Lik je prosječan igrač. Osim što nije kompletan igrač, kompletan igrač je igrač tipa ronalda, kompletan igrač nije igrač koji može dati gol svim sredstvima, to je igrač koji ima svoj karakter, svoja lična obilježja bilo da se radi o sebičnosti, uobraženosti, nekulturi, skromnosti itd. To Messi nema. Za mene je najbolji igrač svih vremena PELE i tu nema nikakve priče. Messi je sinoć ponovo pokazao kako se radi o prljavom igraču. Scena sa Lampardom, gdje Messi prilazi jednom čovjeku, legendi, koji je stariji od njega 10 godina i gura ga kao stoka, želeći izazvati sukob među igračima. Ronaldo možda glumi dosta ali je čovjek leganeda. Ima svoj karakter.Pokaže navijačima svoje butine, pa šta boli ga ona stvar. Jedno krilo koje daje više golova od odigranih utakmica ne može biti tek igrač iza prosječnog i nekompletnog Messija.