Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan dan vodi Alabu, drugi dan Lewandovskog, treći dan Alcantaru. A istina je da iz Bayerna niko neće otići sa njim u City.
nema od ove price nista
decko ima 3 godine ugovora i rekao je da nece ici za guardiolom u manchester. jer nema smisla da ide iz jednog od najjacih klubova trenutno na svijetu a sljedece godine manchester nece igrati ni evropu.
jebi mater svoju nek vodi nekoga drugog nek se pusti bajerna
Pa da, PrVO vodi alabu, pa levandovskog, pa ovog pa onog! Sve prazne price
ja ba price ide David sigurno na ljeto, utakmicu prije Juvea potpisa ugovor do 2021..de ba ne ide nidje niko jer je takav dogovor da ne vodi Bayernove igrače.
Morat' će povesti još kojeg malo boljeg ako misli konkurisati Leicesteru dogodine 😆😆😆