Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DinoSa nemas ti pojma.Uli treba da bude kažnjen za utaju poreza tu se slazem sa tobom a za ostalo veze nemas...
koju veliku sumu novca..u pitanju su 2 mil € koja su vracena sa kamatom..pogledaj malo u svabskim novinama..bas se o tome pise ovih dana
simpaticna celava glavica :)))
требају се баварци пазити оног нашег србина у Борусији, четник је то и велики геноцидаши
Не пали то јаро, 'л' и "И". Толико те је човек изнервирао истиниом, идеш дотле' да имитираш профил. Не само то, него си написо' Србин са малим словом, ;е колико ти је мржња помутила памет. Имитација је најбољи комплимент;)))
па жарко брате србине, срби су мал народ, па се и пише малим словом ... бре
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bayern je uvijek na zemlji i nisu oni krivi što Dortmundu ne zna da zadrži igrače...
Bayern je uvijek na zemlji i nisu oni krivi što Dortmundu ne zna da zadrži igrače...
Pa i Bayern prodaje i posudjuje igrace drugim klubovima ... Ne razumijem zasto svi napadaju Bayern i igrace koji se odluce da predju u njega - po meni je logicno da svi idu gdje im je bolje , a pogotovo u zadnje vrijeme je logicno da svi zele da budu dio ovog "projekta" .
Kupovina svega sto valja u Njemackoj pri tome unistavanje lige je po vama uredu? Pa ako je tako onda treba zatvoriti Bundes Ligu da se ne trose novci bespotrebno na organizaciju utakmica. Samo lobi na selektora Njemacke vam je pomogao jer je on pripomogao da se povrijede Smelcer i Hamels na utakmici Njemacke dok je Bayernovce odmarao. Sramota. Bayern se ponasa kao SS policija. I sve se kaze o kakvom klubu pricamo kad je njihov predsjednik osudjen za utaju poreza.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)