Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjednici utrka na 100 m: -Zagreb, Hanzek - Usain Bolt 9.85 -Barcelona, Nou Camp - Aleksandro Pato 9.80 (s preprekama)
Ljubim joj paksu, tamo ne daju komentarisati :) http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110914007
sad se barca moze hvaliti da su primili 1 od 5 najbrzih golova u LP :)
Kad bi Gvardiola prn\'o ovi bi to ovdje objavili
E moj gvardijola bolje da si izjavio da ne znas ko je pato, ko sto je c ronaldo reko za gotzea.
Teško veći od Intera
AC MILAN-Cigani najveci
OD 15 šuteva 11 je bilo iz daljine ili slobodnjaka. Samo 3 puta je izrađena akcija došla do gola. Javio se isti problem ko s Realom prošle godine. Da ne bi izmišljenog slobodnjaka, lopta bi kružila do u nedogled oko šesnaesterca, bez rezultata. Druga bitna stvar je da je Gvardiola napravio izmjene ko da igra protiv Rubina, a ne protiv Milana. Đe ćeš nako mijenjat na 2:1 protiv Milana.
Barcelona igra ono svoje, ali već dva puta uzastopno primaju apsurdne golove. Villa protiv Sociedada bezveze vraća loptu obrambenima kojih nigdje nema. Pato gura loptu u for gotovo sa centra jer obrambeni stoje u liniji na 40 metara od gola.
kakvo razocarenje, o Boze, vjerovatno nece proci ni grupnu fazu, a i u primeri ce zavrsit na 7. poziciji :D ljudi ljudi, qrceva igra posjed lopte 70 %, 15 udaraca na gol i 10 - ak kornera, bas je jadna ova najbolja ekipa svih vremena :)
Muhamed Hevaija Uskufi je napisao prvi rjecnik bosanskog jezika - Potur Sahidija - 1631 godine, dakle 197 godina prije prvog srpskog rjecnika. Postoje cetiri sacuvana primjerka ovog rjecnika; jedan od njih se nalazi pohranjen u univerzitetskoj biblioteci u Uppsalli (Svedska).
ne rise guardiola nemas ti pojma .. boje te tvoja barsa
JOSE Mourinho - The Man who cracked the Barcelona Code ! LET THE WORLD KNOW ! btw. u 20.45 por.nic u Zagrebu, prognoze su: 0:7, 0:8...i dalje... HALA MADRID!!!!
Ne smije Barca nikad izgubiti ili odigrati remi, odmah je qrceva igra, odmah je propala, odmah je u krizi...Dobra tekma, italijani odigrali kao i uvijek, malo srece imali, prva akcija boli glava, villin gol fantastican...Vi svi kao da zivite ne znam gdje, pa fol tekma ne ljeva, a svi bi dali lijevo jaje da ste jucer na Camp Nou bili.
jest dobra ona Amela Svraka !
ee moj guardiola.. i ja bi ostavio Mascherana i Busquetsa, nisi mogao stavit bolji tandem u zadnju liniju !!