Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sporne? daj ba dosta vas je sa-xovi!
\"najtrofejniji trener današnjice\" Hmmm
E fkt ako je Guardiola najtrofejniji trener danasnjice ja sam onda Kobe Bryant !!! Sta lupate g.l.u.p.a.n.i. jedni...Samo vi mozete objaviti ovako nesto... Po cemu je on to najtrofejniji...Covjek trener sveukupno 4 godine a za vas najtrofejniji trener danasnjice !!! Kako vas nije stid ovo napisati a kamoli objaviti !!!
Tvoj koeficijent inteligencije je jednaktrenutnoj temperaturi na Arktiku... Mamlaze jedan, eto ti si mi talenat....hahahahahahahaha Klocino neotesana
Svaka čast Pepe, ti ćeš za 5 sezona osvojit\' što ja neću za 500
pa ovu bi ekipu vodio i Husref Musemic i bio najtrofejniji kad je onako sa Sarajevom uspio i vecina nasih trenera bi bila najtrofejniji samo da vode dvije sezone klub koji igra sam od noge do noge ali zaboravljamo da je Rajkard postavio temlje Barcine igre od noge do noge...do tad je Barca igrala kao i vecina klubova s tim da je veliki Rivaldo uvijek bio ispred...
@ham3 Da nema tebe, mislio bi da domaćini prvenstva ne igraju kvalifikacije. :P
Upravo, najtrofejniji trener današnjice, jer se glade omjer koliko je godina trener i koliko je osvojio.
Pa marca u spaniji je isto kao express u bosni! Samo gluposti!!
Ja bih uzeo tu jednu platu i otišao u penziju.
madridski list marca-sve je receno
Gospodin ! :)
šeik Hamada Bin Khalife Bin Ahmada Al Thanija....sta ima??
sta je guardiola rekao kad su mu rekli da ce dosegnuti rekordan iznos za jednog trenera? \"a da me vidi baboooo...\"
@ham3 Domacin se ne kvalifikuje za prvenstvo, ide automatski.
2x bin sin od xy koji je sin od xy
Hamada Bin Khalife Bin Ahmada Al Thanija, dodji da jedes, sine! Dok covjeka dozoves, on crk\'o od gladi :D. Sta ce mu ovo \"Bin\" dva puta u imenu :S?