Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ranije titule ste osvajali nezasluženo pa se niste žalili da je nezasluženo. Sada \"nezasluženo\" zaostajete 10 bodova. Kada dobijete uz pomoć Platinija, sudije i glume, onda ste \"zasluženo\" pobjedili. Kada gubite, onda je to \"nezasluženo\". Jednom kad gubite priznajte da gubite zasluženo, kao što tražite da vam drugi priznaju kupljene trofeje .
jedna titula manje nece promijeniti ljepotu igre barcelone...samo nastavite, mi gledaoci uzivamo!
reći samo jedno ;TABELA -10 uhhhhhhh,LEDENOOOOOOOOO
cekaj ba...prosle sezone barcelona dere almeriju 8:0, real gubi od almerije 1:0...madridjani duvajte
Pogledaj ti sve gdje su sudije Barseloni pomogle! Samo to ću ti reć!
samo pogledajte rezultate i sta je sve barcelona postigla zadnjih par godina. samo cu to reci. ;)
\"Barcelona samo furka danasnje djece\" Cast postenim i vjernim navijacima !!!
@hajrudnika - uuu, ne znamo ko glumata po terenu i udara igrače protivničke ekipe. Barcinim igračima možeš samo da se sagneš! Svakom od njih. :* Ostali hejteri, odje* odavde. Sinoćnja utakmica - SAVRŠENSTVO. Guardiola, dobro ti reče, izgubiti od Osasune je bilo stvarno... niđe veze. Ali svakako nismo zaslužili da budemo 10 bodova iza onog mesarskog kluba. Ma šta će jadni, moraju i oni nešto osvojiti, nije više fazon da ih Barca s*ebe svaki put. :D Ćanifa Madrid, Visca Barca!
@nx koji je navijac Reala ne zna historiju Reala. Zna samo da su osvojili mnogo trofeja. Ali ne zna sta se desavalo za vrijeme diktature generala Franca, da su Barcelonini igraci igrali pod prijetnjom vojske, da su Di Stefana uzeli sebi samo zato sto je naredio Franco (a trebao potpisati za Barcelonu), da je vosjka prijetila i pucala na navijace Barcelone ukoliko bi ovi pobijedili. Realovci naucite malo historiju spanske lige, nemojte biti telad.
Tačno si balo neki. :-) Jesi čuo za interpunkcijske znakove?? Kada već spominješ pismenost. :-) Ono, tačka, zarez..? :-) Tamburanje je kada neki lafo, tambura od tamburu, e vidiš to je ŽARGON (pogledaj u riječnik, šta je žargonsko izražavanje) E pa sada vidi koliko je Barca TAMBURALA po tvom Realu zadnjih godina. A o toj prošlosti što pričaš, to stoji, Real ima više titula evropskog prvaka, a ti nađi gdje sam ja spomenuo išta u vezi toga, samo sam govorio o sadašnjosti i bliskoj prošlosti, ali očito si još jako balav da ne kontaš šta ti neko napiše. Ovo na kraju što si napisao \'\'da sam skontao kako sam naletio na pametnijjeg od sebe\'\' je definitivno rečenica za anale. :-) Prvo se mali moj opismeni, pa onda pričaj o nekoj \'\'pameti\'\', ovako ispadaš još veća b.udaletina, nego što jesi. Hajd\' uzdravlje. :-)
To je isto kada Amerika sa svom svojom tehnologijom napada goloruki narod Afganistana pa ih svaki dan vracaju u kovcezima, a zatim osvoje jedno brdo i kazu, e vidite kako se pobjedjuje.
Kupiti najbolje igrace svijeta, najboljeg trenera svijeta, imati maximalnu podrsku od drzave, a godinama osvojiti samo jedan kup je sramota. Saberite koliko je para Real potrosio otkako je igrao Zidane pa na ovamo i koliko su trofeja osvojili, pa zar nije sramota. Barcelonu cijenim iskljucivo sto u svom timu ima dva-tri stranca, a iz svoje skole fudbala pravi nevjerovatne rezultate. Zaista ne mogu da shvatim ove navijace Reala cime se ponose.
haha dijete, e hvala na komplimentu ali mislim da sine jos pure barcelona mora poijesti sto se tice historije a i ti takodjer tamburala? sa kojeg si ti sela sisao pa ti ovo zvuci kao rijec iz bosanskog jezika da zakljucimo nemoj se provaljivati o historiji jer niko sa Realom o tome ne moze ni da pomisli da prica, jer zna se koji je klub najtrofejniji i hajde ti lijepo obrisi sline i idi igrati klisa na selu i nauci malo bosanski jezik da se ne provaljujes ovako si dobro prosao jer niko ne zna o kome se radi stvarno ne znam kako mozes pomisliti da mozes uci u verbalnu raspravu a da si polupismen cccc eto dijete ti se nagovori, ustvari sada si skontao da si naletio na pametnijeg od sebe i lagano se povuci dok je jos obraz cist koliko toliko
haha hocu ako ces se ti pretvorit u ronalda hhaha
Mala, de svega ti da te nataknem bar jednom, hoćeš??
Arife jel sa svojim smokijem hahahha jedino ako ces stavit neki produzetak i pustit utakmicu barsa real hahah
da niste zasluzili ne bi ni bili deset bodova iza reala cuj mu price isto si Wenger