Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno legendo kako god i hvala na svemu, a posebno na silovanju smo.r.inja i derpea kristine predhodnih godina.
Ovaj čovjek je od 2008. (od kad je trener Barcelone) osvojio: - La Liga: 3 - Copa del Rey: 1 - Supercopa de España: 3 - UEFA Liga prvaka: 2 - UEFA Superkup: 2 - FIFA Club World Cup: 2 Ove godine je proglašen za najboljeg trenera. Dok je igrao za Barcelonu osvojio 16 naslova. Čovjek je \"kapacitet\" a 18. januara puni tek 41. godinu. Svaka čast ovom čovjeku, gospodin prije svega, na ovakve se ljude treba ugledati.. a ne na mafije, Corleone, K.Goluboviće ..
sa x poceo izmisljat, ima li sta za dzeku????
umri celavi majmune
Ovo je izmišljen intervju. Guardiola se davno izjasnio kako ne daje intervjue za medije.
Osim na mom te n,o,s,i,m ne kaze se BarSeloni vec BarCeloni ali ti si previse tog mema pokupio i ne kontas to.
KOLKO PARA UZME TIFA KADA PJEVA NA SUGAVIC
Kazu Selimovic pregovara s njim,a valjda i on hoce da pruzme zahuktalo Sarajevo jer u ovom velikanu igraju igraci slicni onim u Barseloni(sejtan,pixi,cipelic itd).Nadam se da ce se Irfan odluciti se za Pepea prije nego za Ibrakovica iako je Ibro izdao bestseler nakon tri termina i vodjenja smrda i rodjeni brato.
Guardiola, nidje ne idi. Ko god dodje otice sve u helac. Nema trenera ko ti. Zasto uopste pomisljas da ides kad stvari funcionisu najbolje
PS Veceras standarno u 19-00 dolazim da ti ga obalindjam. Ufff pozelio sam da me mlatis njime po celu hihihihi. I jos nesto mrzim cijeli svijet, posebno se zgrozavam na samog sebe. Ruznog i debelog. Zato dane provodim ovdje vrijedjajuci druge kao sto je mene moj cale cijeli zivot PUSA
PLISEK GA MJENJAAAAAAAA
I.N.S.T.I.T.U.C.I.J.A
Komentar haj ne seri