Iritiraju ga priče o poslu
6
Guardiola Abramoviču: Prestanite me pritiskati
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Cules imas pozdrav iz Glasgowa licno te Samaras pozz
Ne mogu da slusam ove napcene komentare protiv Pepa ! Kako je preuzeo Barcu u pravo vrijeme , a sta je Barcelona bila prije pod vodstvo Rajkarda osvojili su LP I La Ligu . A kada je Mister dosao na klupu neki igraci koji su bili prosjecni postali su najbolji na svijetu (Messi,Xavi,Iniesta,Busquets,Pedro) Nevjervatno je unaprijedio stil Barcine igre koji prije nije bio toliko prepoznatljiv s obzirom da je Ronaldinho nekoliko godina bio vodja na trenenu , a sada tu imamo vise igraca koji vode tim do vrha. I NA KRAJU COVJEK JE U 4 GODINE OSVOJIO OD MOGUCIH 16 TORFEJA OSVOJIO 13 ..to govori sve o njemu , mnogi drugi treneri imaju jake ekipe pa nisu osvojili sve te trofeje u tako kratkom razdoblju .. i ove komentare ja mislim da pisu iskompleksirani jadnici iz Madrida , kojima je ocito vrlo hladno (-11) ..HVALA !!!!!
Guardiola je arogantan previse, i boji se novog posla, Guardiola zna da ne moze biti uspjesan ako nema Messija
Neka se ovaj katalonski placipichkonja bolje navikne na pritisak od ruskog gazde ako namjerava voditi Chelsea, u suprotnom nece potrajati ni 6 mjeseci na klupi ako se bude kofrcio.
Ne, samo ne on u Chelsea!! Vodio jedan tim i fol sad neki expert.. truba!! :s
prosječan trener koji je samo u pravom trenutku dosao u Barcelonu posle Frank Rijkaarda koji je digao ekipu i napravio ono od ekipe sto je dans realno receno
biti glup kao ti, i to je uspijeh, ne može ni to svak
Kad je to Di Matteo preuzeo Chelsea? U aprilu?
najobicniji demagog, koji ce sa bilo kojim drugim klubom osim barcelone koja je sama po sebi uhodana masina, ostvariti prosjecne rezultate