Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je bila žestoka Ševa na Meazzi, Inter ponovo na aparatima... Icardi, manje xaraj onu striptizetu od žene, više soka od naranče ujutru i redovnog treninga, možda napokon zabiješ nešto i ovim ekipama jačim od Pescare.
ja mislim da je od svih ekipa serie A najvise Juvetu zabio
Jeste, 6 golova u 5 tekmi, možda ih ta statistika može spasiti od hendikepa u nedjelju protiv Juventusa. @adointerista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a ruznih dresova, Boze ti sacuvaj
Inter merda, bio i ostao.
nakon 7 godina gledah 15min utakmicu na Ftv. Onaj Bilic idiot komentatise. 93 minut penal vjerovatno za Paok,kaze ma ni govora o penalu. Usporeni snimak,ruka cista,kaze eto vidite. Na trecem usporenom kaze pa mozda ga je pogodila u shaku. Gospodeeeeeeeeee
Eto nek ti mustafa komentarise...kad vec nije Spaho...svejedno je!