Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S E R G E J B A R B A R E Z K R A LJ
Sergej Barbarez je ikona Bosne i Hercegovine! Volimo te Barba!
Nije kralj nego BAN Tvrtko glupane chetnichki....I yebote te dedo vlahundro glupa...Bolje je biti i najveci Turcin nego vlah....
@king tvrtko znas kako bi vas kralj Tvrtko danas zvao da je ziv????????? KOPILAD POTURCHENA,...... eto kako kad ga toliko volite zasto se niko od vas baaliiya ne za.eebe pa recimo svom sinu dadne njegovo ime. jest k.r.c..... draze vam je dati ime sulejman ili murat ili cak poneki i bajazit mada rjedje priznajem.... nemate srama i grama,..... tako je i moj dedo govorio i imao je prava vidim i ja danas....
S E R G E J B A R B A R E Z KRALJ
@krleza NAPUŠI MI SE OVE FINE OSUNNEĆENE K. I. T. E !!!
tipican balijski opis dogadjaja
S E R G E J B A R B A R E Z K R A LJ
@kralj Tvrtko Fantom što blatiš ime bosanskog kralja Tvrtka. Jadan si ti, znaš bijedniče.... meni je jako žao zbog tebe... nemaš za koga da navijaš?? Pa da, Smrdija (Srbija) neće da čuje za tebe, za njih si \"GLUPl Bosanac\", pa ti preostaje samo da navijaš PROTIV svoje zemlje, Bosne i Hercegovine.... .... Jadno je to baš.... nemaš za koga navijat\', pa navijaš PROTIV sebe.... jako \"inteligentno\".... tipično za posrbice koji ste izdali Bosanstvo u 19. vijeku kad vas je Kraljevina SHS posrbila..... Mi Bosniani, potomci kralja Tvrtka se radujemo svojoj Bosni i Hercegovini i nije nas briga za Republiku Kosovo ;)
Koji si ti tenkre, malogradanin i ruralac.
VOLIMOTE BARBA!!! LJUDSKA GROMADA!
jedva cekam da taj cirkus od kvalifikacija otpocne pa da se ovdje mozemo zaahebbavvati i komentirati poraz za porazom... pivo i kokice su vec spremni !! :-))))))
Legenda!
ko je \"načitani\" iza barbareza?
legenda naša za sva vremena.... biće on slijedeći selektor, čim malo iskustva stekne u nekom klubu...