Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je to sve bolesno covjece, toliko se ljudi vole dijeliti, da papci mrze covjeka i toliko se raduju trunci neuspjeha da ga prozivaju.. Messi je sigurno najbolji igrac svijeta, pustite se suplje Iniesta i Xavi, sve su to majstori, ali ukucajte malo na youtubeu i ugasite primitivne mozgice i pogledajte malo realno, gadovi puni mrznje!
Plači p.i.č.k.o i zahvali se k.u.r.c.u na udarcu što igraš sa MAJSTORIMA u Barci, bez njih bio bio k.u.r.a.c u boji!!!
http://www.powerplaymanager.com/r519949 trenutno su sportovi hokej i nogomet, krajem godine dolazi rukomet, a uskoro i kosarka, F1, tenis, bejzbol,... jednom zaigrate, i necete moci prestati :)
Potpuno je u pravu. Krivi su njegovi saigraci Xavi i Iniesta sto nisu rodeni u Argentini.
Eto ja sam kriv