Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fehim i vehabija ze nemaju identitet, idite u tursku ako vam je majka, znate se buniti kad hrvati i srbi u BiH navijaju za Srbiju i Hrvatsku, smeta vam, a vi mozete za agresore turke......sto su popalili i pobili sve sto su stigli...pozdrav...
5 dana kasnite...ne mogu da vjerujem :)
MUSLIMAN SAM I VISE VOLIM MAJKU TURSKU I SVAKOG ARAPINA nego ijednog SMRDA i USTASU
u cemu je problem, tvoji rumuni su izborili remi protiv italije...
Kakav si ti glupan...\"bistar\" na majku...
Izgubi nam majka Turska, ne mogu se vise radovati nasoj pobjedi. Sta nam je sansi odbranio onaj golman Holandjana Stekelnburg. Ocito da nasoj A-reprezentaciji fali golgeter, steta sto se nas dijamant Dzeko odlucio za nasu B-repku, bio bi puno korisniji u dresu Turske sa grbom zvijezde i polumjeseca.