Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosna je reprezentacija koja zavisi od jednog, dva igraca... :(
a još žalosniji navijači na baterije
Ne valja ova taktika nista,ne ide Teletovica odma gubimo.Sve se oko njega vrti.
Ovo nam sve treba biti dovoljno da se ostavimo 'ćorava posla'. Nije za nas košarka, al' možda ima perspektive u triatlonu, bočanju i aeromodelarstvu. Ako ni tu ne ide. Motike u ruke, poljoprivreda plače za nama.
Nije sramota izgubiti od Grcke i pokazali ste da ste dobra ekipa ali jednostavno moramo igrati odbranu ako mislimo ista postici na prvenstvu pa svi nam zabijaju po 80-90 poena.Sretno sutra protiv Italije.
nesposobne tv kuce ne mogu obezbijediti jebeni prijenos.
Ja gledam kosarku na ***.com nasi uvijek pobjede!!!
i ovako se nerviramo da barem mozemo vidjeti zbog cega se nerviramo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
Ne znam za vas, ali meni ovo izgleda skroz lose. Igra ne povezana, sut za 3 poena ako ne funkcionise onda ne funkcionise nista. Tesko da ce se ista popraviti do eura...
Ima da glabamo svima redom
Ako nastave ovako jedva cemo i Latviju pobijediti, a ostalim ekipama da ne govorim
Sine znas li da je Latvija kosarkaska sila?
Pa sto pises komentar kad nemas pojma o kosarci, sto je Brazilu fudbal to je njima kosarka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)