Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi na Koševo, treba podržati momke na putu do pobjede aBd
Hajmo Saraaaaajevooo!
Raspitivali se. Hahahaha Pitali Grci gdje su, odakle su, gdje izlaze.
sreća pa ima prenos na tv
Refik jebo ti mamu svoju smetljarcino
Pa šta drugo nego će se raspitivati. To su profesionalci, a ne kao ovi naši. Samo niste napisali da se Grci plaše atmosfere na Koševu :)
Zasto ste tako ljubomorni na Sarajevo :( Zna se ko su divovi i to je to :D
Sto debil nije reko u sarajevu igraju debili ne znaju ni sta je lopta ne mora vam igrat ni svih 11 igraca, i kad dodju vamo tarabuka!
izvini što si nervozan, pa eno uzeli ste 10-0 neki dan neke supke hahahaha
ajde i vi aBd ispadnite i da smo mirni
što nisu pitali varesanovića i on je u grckoj igrao a fol mu žao želje pa buraz dođi na tekmu na zapad ti si hađija ili ti je žao dati 15 maraka a sve ti željo dao
jos im rekao koga da se paze ali zeli srecu Sarajevu...jarane kazi da te neki navijac Grka pitao malo o nasoj ekipi, eto tebe su bas iz kluba zvali da pitaju za FKS o kome ti sad znas kao moja nana
KOŠEVOOOOOOO navijam za sarajevo, a zivim na grbavici sa onim seljacima pa bozee -.-
Eto tebe su našli pitati za Sarajevo...boze dragi !
pa šta će nemogu ga pitati za selju kad neigraju hahaha