Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva noć... Grčka prošla, Portugal vodi u Švedskoj, Francuska nadoknadila 2:0 iz Ukrajine. Smorilo me sve, ne znam zašto pratim ovo.
ako mi ima odvratnije reprezentacije od grcke
Hrvatska ide dalje... Jel te i to smirilo?
Opet Plattini gura svoje Trikolore.Benzema bio u offsajdu jedno metar , naravno Skomina se pretvorio u Sasu Matica ;)
zato ce skomina biti nagradjen od platinija...
UZMI SVOJI 10$ BESPLATNO ZA POKER770 KORISTECI LINK http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
jedno je sigurno, povećali su prosjek godina na svjetskom :/
Grci supci,sad kad sagrade armirani betonski zid ispred svog gola.
anti-fudbal na Mundijal... ! ciganterija žešća!
Ovaj baraz treba ukinuti, jer ovo nije nikakvo razigravanje, ovo je rezervna karta za "velike" koji posrnu u kvalifikacijama, evo primjer Portugal, vec treci put zaredom kroz tzv:"baraz" idu na veliko takmicenje, pa Francuska, mogla je njih Ukrajina dobiti i sa 5:0 ali bi u Francuskoj izgubili sa 6:0 ili 7:0, ako ne mogu lgraci tu su naravno svemocne sudije Koje znaju ko treba dalje ici, treba ovaj cirkus ukinuti i uvesti da prvoplasirani normalno idu dalje a ostali da budu najbolje drugoplasirane reprezentacije kroz kvalifikacioni ciklus.
Ajd za Francuze stoji ovo sto si rekao al za Portugalce i Grke NE.. Ljudi su nadigrali svoje protivnike u barazu svaki put, Grci imaju neki svoj stil kao uostalom i Italijani. Jedini KOJI MORAJU PROC su sugavi Francuzi (ofsajd metar + nepostojeci crveni, malo li je, da ne zaboravim rukomet anrija).
...a zaboravio si i onaj penal van sesnaesterca protiv nas...
Rekao sam da ce se francuzi provuci ,nema tu slucajnosti ,oni moraju proci
Браво за нашу брачу ГРКЕ
@partizan Čuj 'braču', misliš na otok Brač'? Ali on je u Hrvatskoj, ne u Grčkoj!!!!!!!!!!!!!!!!!
kao mnogo puta do sada se provukli , naravno uz njih i francuzi...
g.ovna grcka , docicete nam opet na megdan aBd u grupi !
neka ih u Brazilu da imam koga opet nakantat
Ne možemo biti s njima u grupi. Doći će nam neka evropska zemlja koja se nalazi u prvom šeširu (a to nije Grčka) i može nam doći najslabije rangirana evropska zemlja na Fifinoj ljestvici (a to opet ne može biti Grčka). Jedino da se s njima sastanemo u drugoj fazi SP-a, ali čisto sumnjam :P
pa normalno u drugoj rundi,mi zasluzeno,grci ono kao sto su navikli,jadno,z guza na guz
bljak.