Premijer liga BiH
0
Grbavica spremna za slavlje
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo sampion pitarcici bez Evrope
nismo mi ptarcici da prodajemo utakmice bilo kome, izbacili smo borac prije par godina a ove laktase....pravi sampioni....a njanjajevo kazu moze samo u intertoto ako ga naprave opet ZELJO JE SAMPION !!
pitarcici gube
Ima li gdje link da se mogu pratiti ove tekme bilo TV ili radio,svejedno!!!
Sve se poklopilo oko završetka ove sezone, ŽELJO pustio KUP a njemu titula... LAKTAŠTI OSTAJU TO SE ZNA KO ISPADA Šta mislite.??????????? ovo treba ukinuti... Nema svrhe, da se igra igra igra igra...****** Sve dok su ljudi u NOGOMETNOM SAVEZU BIH KAO što je onaj HUSO GOLAĆ nema nikad napretka u nogometnoj ligi bih, federacije.... Ma nek mu sin sudi, ŠTETA ŠTO GA NE MOŽE progurati U EvRopU****** SPORTSKA MAFIJA
HAhahah joj kad se sjetim Šehića kad tersa sudiji poslije utakmicee,,hahahaha sisa mala...
emoj Seljo,evo ti ga evo pa sa njega dajgle...majice..joj,nemogu od smijeha....
jel ima ili nema onih majica?????????? i ja bi koju...onako,preko reda..valjda je navala..prava..jos malo,pa nestalo...
manijaci ima li neko prodati tu majicu ?? svakako vam ne treba,pa da je ja stavim na zid za sprdanja hahaha
ja maloprije svratio da kupim majicu kad ono vec nestale:-)))))))))))))))) hehehehehhe e da vas Laktasi hoce uzeti
kažu biće majice u azel fransu na akciji !! akcija traje do isteka zaliha !
a sta li su uradili sa onim majicama hahahaha
Pitari fakat imaju kompleks od nas, čim vide da piše grbavica il željo u naslovu, odmah lete da pišu. ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
jesu li opet štampane majice? :)
Sve je super, ali ova izjava Amara da su se igraci potrosili i fizicki i psihicki protiv Borca je mozda tacna ali kakve veze to ima sa danasnjom tekmom. Pa oni su profesionalci, moraju biti spremni i fizicki i psihicki za svaku utakmicu. Opravdanja nema. Zato su profesionalci. Neigraju za kesu kikirikija vec za dobre pare. A osim toga ako nisu u stanju odigrati 10 utakmica u dobroj i fizickoj i psihickoj spremi onda nemaju sta traziti u Evropi....