Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barceloni takvi kao ti, igrači treće klase, i nisu potrebni. Vozdra
Cuenca, Montoya, Tello a kome je real dao šansu iz podmlatka prošle godine? Kad je neko ćorav ni najveća dioptrija mu ne može pomoći.
haha levata sto se ufuro, ne simpatisem Barcu a vala ni Real, a pogotovo ovog Granera cime on prdi u stvari odakle njega u Ralu.. ruku na srce podsjeca me malo na onog Ivana Campa :D
I ti i taj tvoj Mourinho umrijet cete zalosni sto u Barceloni niste dobili pravu priliku...
AJDE BUDALO JEDNA U BARSI I NE ZNAJU DA POSTOJIŠ
čuj prešo, ahahhahahhahahhah, vjerovatno nikad ne bi prešo. ali bi preš\'o. prešao itd....
HAHAHHAHA Bas bi Barcelona uzela tebe jadnice , u Barci B ima 20 boljih igraca od tebe .. 25 mu je godina , covjek ne zabiljezi 20 nastupa u sezoni u svim takmicenjima i sad nesto pametuje .. Strasno :D
o da, a zašto nisi reako kako ste došli do tih +9 ispred barcelone ? ostaćete zapamćeni po velkim sudijskim previdima stalno u korist jednog kluba i protiv barcelone pa poništavanje kartona ramosu protiv villareala pa nedobijanju kazni pepea i ramosa 2x a i uklanjanju istih, mourinho za onaj prst u oko... http://www.youtube.com/watch?v=23q8c-RLgwE http://www.youtube.com/watch?v=rQMAt_R7XOE&feature=related
ne brini nece te nikad n traziti:)
Ne bi te mi ni kupili,šta ćeš nam kad imamo bolje od tebe.
To ti se stručno zove fonetska dinamika, smiješni i patetični srpskohrvatski-hrvatskosrpski pionirčiću, znaš, jezik je živa stvar, a nije nešto što određuju komunistički dekreti i što ostaje zauvijek statično kao ti.
Ovaj mi od nekuda poznat.... Znam! Prodaje kukuruze u Vilsu! :-)
WWW.4FUDBAL.COM
A ko je ovaj levat???
Idite malo gledajte nogomet,saznajte o Graneru nesto pa pisite..ON JE OFENZIVNI VEZNI ,a ne defanzivni kako ste vi to napisali .. F.UCK OFF! Navijac sam Barce ,ali smeta me kad ne znate nista o onom o cemu pisete..
Ko je ovaj idiot?Ovaj ne bi mogao igrati ni u Selji a kamoli Barcaloni!A ovi koji navode 9 bodova prednosti,sjetite se sestice na bernabeu,petice na Nou Campu pa onda kritikujte najbolju ekipu na svijetu!
Ko je ovaj?