Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mater: jarane,uze mi 5 recenica iz usta.kakva god da je tema, pocnu nesta kenjati.jebli vam bosnjaci sve vise.
Konacno razlog da navijamo PROTIV Man Utd-a. Zar niste ponosni? Ovo vam je kao da nas klub igra u Ligi prvaka, blize dugo, dugo necemo biti.
kakvi sad bošnjaci, šta vam je ? o čemu god da se priča, počnete kenjati sa tim nacionalizmom. Igraju ba ManUtd i Wlfsburg i zdravo. Šta kaže doktor Arslanagić - MA ZDRAVO ! Naporni ste, pričajte o fudbalu
Man Utd ce razvuc Wolfa ko jufku A vi ako cete sta da zaradite bujrum
BAS STE GL.UPI...WOLSBURG IMA PUNO VISE MOTIVA I SANSE DA POBJEDI NEGO STARI OVI KLOCEVI IZ MANCESTERA ,,,OVI CE POGINUTI DA POBJEDE ,,,SAMO NAPRED MISKE DJEKO I OSTALI ,BANJA LUKA JE UZ VAS
2:2
VOLIM MAN UTD VIŠE NEGO SUHO ZLATO!
Odigrace se nerijeseno, a Dzeko ce im da zabiberiti jedan. Od svih timova u Evropi uvijek mi je bio odvratan ovaj Man U. Kad ih je Barca poderala u finialu CL radovao sam se kao malo dijete.
Braća koje veže jaka nit.......milioni eura. Ni islam,ni krivoslavlje ni katoličanstvo sa tim bratstvom nemaju ama baš ništa. Nego samo šuške jarane. Inače.....dostojanstven poraz je krajnji domet Wolfsburga na Old Traffordu.
ima da se man unt igra salate sa njima. Ipak nadam se Dzeko mozda zabije a o pobjedi samo mogu sanjati
Eto primjera kako musliman (Džeko),pravoslavac (Miske) i katolik (Grafite) mogu bit zajedno i mogu bit bratja.
E vala jesu se ufurali....ko\' da sto godina igraju u Ligi Prvaka... Bojim se samo da ih United ne rasturi ko beba zvecku.
kako ce Dzeko i Miske biti braca sa ovim likom iz Nigerije ili onim iz Italije... ili grafiteom iz Brazila... ne može to nikako ja mislim
Atko su to,što su to....da prostiš....Bošnjaci?
a ko je taj, da prostis mancester