Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAJSTOR IZ BIH POKAZUJE NJEMCIMA KAKO SE IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAMO TAKO NEKA NASTAVI I POSTAĆE IGRAČ SVJETA KAKAV RONALDO I OSALI VEDAD IH MOŽE NAUĆITI KAKO SE IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najbolji je ibishevich..........
Za sve papke koji mrze Sarajevo: Crknite! Ne znate vi sta je Sarajevo, zato i pisete takve komentare. Svaka cast onima koji nemaju kompleks prema glavnom gradu, jer kad procitam ove komentare stidim se sto zivim u istoj drzavi sa ovakvim papanlukom. U vezi teme: svaka cast Vedi, Misketu, Seji. Ali dodjite na gradski derbi u SA da vidite sta je atmosfera i navijanje.
Za onoga ko je ubacivao tabelu, kad je vec sve ekipe napisao na njemackom, trebao je i Kelna...a radi ovih seljackih prepucavanja, ja bi ukinuo komentare na sve clanke, jer se svaka diskusija svede na to ili na asima besliju i njegovo stovanje gay populacije...fuj
Pa i vas 60000 novopecenih Sarajlija ste seljaci iz Istocne Bosne koji ste se naselili tu tokom rata i sad ste svi velike Sarajlije.Jebem vas glupe.Vedo je sve sto je naucio u fudbalu,nauci prvo u Tuzli i to u Zmaju od Bosne pa u Slobodi.Arogantni papci iz Sarajeva.jel i Mirza Delibasic sarajlija jebem vas glupe,po vama onda jest!!!A gdje se kleso u Tuzli i rodjeni Tuzlak,Vedo ko dijete dosao u tuzlu i nikad se nije osjecao kao da je neko sa strane,a kod vas u sarajevu ak nisi sarajlija odma si uhhh.jebem vas napuhane.
a usput i načelnik Jasmin Imamović nije iz Tuzle...
hehe....Nije tvoj Vedo iz Tuzle, nego iz Vlasenice druže...ali nebitno, dobro je da dobro igraju i daju golove.
popusite kurac sarajevske bube. smrdite od arogancije, mamu vam jebem u picku. samo ruinirate temu!
I ja sam prognan pa zivim u Tuzli vec 12 godina,i sebe sada smatram Tuzlakom jer je toj moj grad.Vedo jeste mozda rodjen u vlasenici,al ja ga znam dobro iz osnovne i sigurno sebe smatra Tuzlakom kao i vecina koji su iz Srebrenice i Vlasenice dosli ratom u Tuzlu.Zatoo papci poklopite se usima i racunajte covjeka ko Tuzlaka,jebiga nek nije samo sarajlija draze mi je vise nego ista.Napuhani sarajevski papci...
@Hehe: Ovaj tip iz Tuzle nije u pravu. Vedad Ibisevic je rodjen u Vlasenici. A to sto je iso u Tuzlu u skolu znaci da je kao prognanik zivio u Tuzli. Vise info: http://en.wikipedia.org/wiki/Vedad_Ibi%C5%A1evi%C4%87
U Misimovica tece Srbska krv zato je i dobar
Svaka cast momci! Samo zabijajte, dusmanima prkosite!!!
bravo momci
ma bravo momci...samo tako nema im ravnih vidi sta bosancerosi napravise sa jednom ekipom koja je pocela kao \"provincijska\"... VI STE PONOS DRZAVE!!!
PA NIJE MISKE LUD DA IGRA ZA SMRDIJU!!! DOK NIJE BIO DOVOLJNO KVALITETAN, NIJE GA BOSNA I HERCEGOVINA NI ZVALA, PA JE IGRO ZA MLADE SMRDIJE SAMO DA ISKORISTI SMRDIJU, JER JE U NJEMAČKOJ VEOMA POŽELJNO DA IGRAŠ ZA NEKU REPKU, A ETO, I SMRDIJA SE RAČUNA U REPKE (JOŠ MALO DOK SE NE RASPADNE). NO ČIM JE BOSANSKA GRUDA NAMIGNULA, ODMAH JE MISKE DOLETIO ZOVU DOMOVINE!!! ;-) KAKAV JE FUDBALSKI MAG TAJ MISIMOVIĆ! NEMA MU RAVNOG NA SVIJETU I OKOLINI!!! ;-) BRAVISSIMO!!!!!