Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZEKO TI SI NAS DIJAMANT..NAS KRALJ PAPAKA..TI SI VECI OD NAZIFA GLJVIE.. DODJI NAM U GLUH BUKOVICU U POSJETU MEDERESI ..
bez veze je ovp
svaka ti cast volio bi da kad mogodnes dodes u puracic u o.s skolu
džeko ti si nase sunce ali i go znas zabit a penale fulas i nezaboravi BOSNA JE SAMPION dok uz nju igraju;spaha,džeko,miske,ibišević itd.itd.itd.
ALE ALE IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVISMO UZ TEBE ALE ALE ALE ALE
ma dzeko je sila on je naj naj a i jos vedo kad krene samo nastavte teko bosanciii!!!!
bosna je sampion najjaci smo dzeko i misimovic najaci sijaj dijamantu
HEJ MOJ BRATE HRVAT BLAŽEVIC JE KAKO JA ZNAM RODJEN U TRAVNIKU A NE U HRVATSKOJ
hajmo sladna
nemam rijeci stvarno SVAKA CAST MAJSTORE
Bosna i Hercegovina je KING.
Pitanje za sve BH navijače: Hoćete li sad u Bosni opet navijati za Tursku kao što ste to radili prošlog ljeta poslije utakmice Hrvatska - Turska? Sad vam ne smeta Hrvat Blažević a prošlo ljeto ste pljuvali kockice i ljubili tursku zastavu.
ma tesko da cemo mi njih ikad otjerati.....jedino da drzavni udar izvrsimo nikako drugacije..... nadam se da su to shvatili bhf i da nece paliti baklje jer cemo sami sebi nauditi...tako sto ces nas diskvalificirati....
Igraci su vise nego SUPER, Ciro Doktor za Fudbal ali....Fudbalski Savez sa Munibom Usanovicem (BIBANOM) je vise nego Katastrofa. Njih treba otjerati u sumu da cuvaju ovce. Jesam li upravu ????????
Pa to su srca koja kucaju za BOSNU: Primjer za sve BOSANCE i BOSANKE