U susretu Napoli - Bologna
23
Gol Konea je jedan od najljepših ove godine
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nisu makaze, ovo je majigeri punim, bravo!
Sto se svi raspravljaju jel najbolji gol ili nije, treba uzivati u ovome. Svaka cast, predobar gol!
Kakav golll!!!!JBT
Ibrahimović je postigao ovakav gol na Evropskom prvenstvu ;) Ko god postigne gol, na bilo koji atraktivan način, Ibrahimović je to već uradio. Ibra je fudbaler, koji je dao najatraktivnije golove u fudbalu i ima najveću kolekciju istih. Dok ovaj i ostali fudbaleri imaju po jednu takvu bravuru ili nijednu.
hocel bit ovaj Kone u Zenici na proljece?
Odlican gol, slicno kao tarik smajlovic na utakmici protiv rudara :)
slabo pratite, ja sam dao bolji i od Ibre i od ovog zajedno...
To je ta Seria A
sto vam je toliko bitan ibrin go? pa nema ibra pojma da je ovdje taj go toliko bitan, ne zna ibra za vase napore. zato budite realni i recite da je mexesov najbolji, jer ni mexes ne zna da sta je vama bitno.
Pardon, mislio sam za 2-2 ne za pobjedu, mada je i on prethodio pobjedi
ruku na srce, stalno u zadnje vrijeme vidjamo golove skaricama, tako da osim sto ima veliku vrijednost (gol za pobjedu 2:3 u zadnjim minutama) ostalo nista posebno tu i tamo...
ovaj ide na broj 1,jer ovo je prvenstven mec a i golman je bio na golu kao i citava odbrana,dok je ibra dao onaj na prazan gol i to u prijateljskoj.pa mexes je bolji gol dao makazicama u ligi prvaka
auh! ovaj ide na br.2 poslije Ibre ove godine