Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Aj da ti ga malo žimslo kad si tako fancy. Ne zaboravi da poneses vlazne maramice. Pusica
trebalo je ponistiti gol Gane iz penala i tako bi moji orlovi ostali u igri, ovako.....
Vidi se da si Hrvat, ko god kaze nogomet on je gay. cao.
Ima tu dobar dio istine,mada se ne slazem u poputnosti...i ja licno volim nogomet...cesto volim pogledati utakmicu ,medjutim problem je u fanatizmu...sto bi meni bio neprijatelj recimo navijac slobode ako sam ja navijac sarajevo...kakvu ce KORIST u mome zivotu donijeti taj tim za koji navijam???
Tvoj idol je Emerik Gudelj.
Bravo, majstore!!!! Poceo si da razmisljas cim te moj komentar pogodio pravo u zakrzljale GANGLIJE...
Treba zabraniti postizanje golova. Ionako je ovo prvenstvo jadno i čemerno, utakmice su nezanimljive, vuvuzele ili vuvuzuele (kako ih već ko zove) su nepodnošljive, takvi su i komentatori, zbog toga treba sazvati sjednicu FIFA-e i poništiti najljepši postignuti gol do sada. Seppa Blatera objesiti zbog odluke da dodjeli SP Južnoafričkoj Republici.
Ti si retard, a sigurno si gay.
klasičan blok sa malih terena...
JEDAN JE MARADONA! SREĆNO KUDRAVI!!!
Opet cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE_
mogu samo da mu popuse i da ga mrze to im jedino perostaje
Maradona, ne mogu ti ništa.