Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravoooo Šmekeruuuu !!!!
Nice!
Medunjanin je trenutno najpoznatiji selafija/vehabija u svijetu nogometa.
Najpoznatiji vehabija na svijetu je trenutno Baghdadi Rolex, vodja ISIL-a. Odmah poslije njega ide moj novi ajdol Bakir Izetbegovic, pa onda onaj NBA igrac Harden. Pa tek onda ide Medunjanin i taj Raduljica. iPhone je zakon.
Tino Sven je za njega izmislio fudbal to samo misli njegov amidza :D
Uzmite u obzir to da mu nije susis amidza, i onda ce te tek vidjeti kolio je dobar igrac.
Mali blesan se nije probio u yebenom Standardu iz Liega .. karina od igraca, da mu nije amidze vec bi davno vrtio pljeskavice u nekom grilu
jest, al po izboru klix.ba.
hoce li opet biti zamjena svenu tinu susicu ?
Ne igraju njih 2-ca istu poziciju. PS: Sven je dobar igrac.
Sven Tino igra Centralnog Amidzica .. nemamo zamjenu za njega
Covjek je umjetnik
Ne bi da spamam našeg Medunjanina, ali nama mladima treba više članaka kao ovaj prethodni "Seksi selfie fotografije za podnošljiviji početak radne sedmice" (nije se tamo mogao ostavit komentar)
Zna ga Hare zabit♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Naravno da zna, ali jebi ga mora amidzin igrat'